Sport

Liceeni si profesorii de la Unirea, duel sportiv la Bacau

Ziarul de Vrancea
1 mai 2010 905 vizualizări
Elevii Colegiului National Unirea din Focsani s-au deplasat joi la Bacau împreuna cu profesorii si echipele sportive pentru a onora parteneriatul cu Colegiul National Gh. Vranceanu .

Printre activitatile desfasurate s-au numarat meciuri de fotbal la profesori si elevi, meciuri de baschet, volei, handbal, atmosfera fiind una destinsa, dupa cum ne-a transmis corespondentul nostru voluntar Alex Grama, elev al colegiului, care a fost si fotograful evenimentului. Liceul Unirea a fost net superior, cistigind majoritatea meciurilor, pierzind insa la handbal masculin si baschet. Scopul parteneriatului este de a face schimb de experienta si de a demonstra ca si prin competitii sportive se pot lega prietenii de durata. Pentru a onora prietenia dintre cele doua licee, care dureaza de trei ani, elevii si profesorii au incins o hora mare la final. (C. F.)


Profesorii ambelor licee s-au pozat la final FOTO Alex Grama


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.