Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
1 mai 2010 493 vizualizări
Un vrincean la Se cauta un greu!

Alin Ignat va participa duminica la Gala de kick-boxing "Se cauta un greu", organizata de posturie tv protv si sport.ro. Competitia va avea loc la Sibiu, iar vrinceanul de 93 de kilograme va incerca sa dea lovitura. "Mergem cu incredere, poate reusim sa gasim un campion vrincean pentru aceasta competitie", ne-a spus antrenorul Danut Plesa-Plugaru. (D. C.)

Juniorii C si D, in fata unei noi etape

Campionatul judetean al juniorilor C si D continua azi cu trei partide. La grupa 95-96, CSM Focsani si AS FC Unirea Focsani se vor intilni de la orele 9.30, pe stadionul "Milcovul". A doua partida de la aceasta categorie de virsta, cea dintre FC Panciu si Vointa Sihlea, nu se va disputa. Echipa de la Panciu s-a retras din competitie. La juniori D se vor disputa doua partide. De la orele 11.30, pe stadionul "Milcovul" se vor duela CSM Focsani si National Golseti. La Marasesti, se vor duela Fan Club Steaua si Vointa Sihlea. (D. C.)


In memoria lui Alexandru Nagit


Azi, cu incepere de la orele 9.00, la Sala Polivalenta va avea loc editia a doua a Memorialului "Alexandru Nagit" la baschet masculin. Se vor duela formatiile Colegiilor Unirea, Cuza, Economic si Edmond Nicolau. Se va juca dupa sistemul semifinale si finale. Prima editie a turneului a fost cistigata de Colegiul Cuza, acolo unde a invatat Alexandru Nagit, studentul decedat intr-un cumplit accident rutier la Urziceni. Competitia trebuia sa aiba loc saptamina trecuta, dar a fost aminata datorita turneului de handbal care a avut loc la Sala Polivalenta. (D. C.)


Rugbystii joaca acasa cu Birladul


Echipele de juniori U17 si U18 de la LPS Focsani joaca miine noi partide in cadrul campionatelor nationale rezervate acestor categorii de virsta. Rugbystii focsaneni vor juca cu CSS Birlad, pe stadionul "Tineretului" Partida de la U 18 reprezenta derbyul seriei, care va decide ocupanta primului loc. Runda precedenta, echipa sub 18 ani de la LPS a invins fara drept de apel formatia CSS Galati. Vrincenii au reusit sa treaca de bariera celor 100 de puncte, invingind cu 101 "" 0. Invingatori au fost si sportivii de la U17 antrenati de Valentin Busuioc, care au cistigat cu 26 "" 7 partida contra galatenilor. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 20 ore, 18 minute, 50 secunde
Daca te mai consideri focsanean adevarat si iubesti sportul da copy/paste la acest link : http://www.youtube.com/watch?v=VKyim2Zz6t4 Vizionare placuta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.