Sport

Punct mare cistigat sub Pietricica

Ziarul de Vrancea
1 mai 2010 812 vizualizări
Ceahlaul II Piatra Neamt - CSM Focsani 1 - 1(0 - 0), intr-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii a treia Echipa de liga a treia CSM Focsani a scos o remiza in deplasarea de la Piatra Neamt si totodata un punct care se poate dovedi decisiv in economia partii inferioare a clasamentului, in urma celui mai bun joc din acest retur

Seria ocaziilor a inceput in minutul 35, cind Bucataru, din 7 metri, a trimis pe linga poarta, neizbutind sa fructifice o centrare a lui Bira. Trei minute mai tirziu, Gafita a fost blocat de interventia excelenta a portarului focsanean Oprea. In minutul 42, focsanenii au solicitat in doua rinduri lovitura de la 11 metri, dupa ce Botezatu a avut un contact in suprafata de pedeapsa, mai intii cu Ferariu si apoi cu Tepes. Desi asistentul a semnalizat un posibil penalty, centralul a luat hotarirea de unul singur, neacordind penalty oaspetilor. In minutul 50, Oprea a respins in fata o minge si Marc a reluat cu capul din sase metri in poarta, deschizind scorul. Focsaniul a dominat totusi autoritar meciul, unul dintre cele mai reusite din actuala editie de campionat. In minutul 65, balonul expediat cu capul de Milea a intilnit bara transversala, iar in minutul 71 Botezatu a sutat de la marginea careului, dar mingea a muscat bara laterala. In minutul 82, Toma a ratat o mare oportunitate din 6 metri, iar egalarea a venit in minutul 88. Sutul puternic de la 20 de metri al lui Besa a tintit vinclul portii nemtene. Vrincenii au cerut penalty si in minutul 90^1, dar arbitrul de centru Andronache nu a acordat nimic la duelul dintre Burlacu si Toma. Punctul obtinut de CSM sub Pietricica este unul foarte important in lupta pentru evitarea retrogradarii si mentine trupa antrenata de Aurel Pastia pe un loc salvator. Ceahlaul II a inceput cu: Haraguta - Tepes, Burlacu, Ichim, Ferariu "" Staicu( 66 Gheorghiu), Marc, Codreanu, Sofronie (60 Ciocoiu) "" Tudosa 72 (Rotaru), Gafita. CSM Focsani a replicat cu: Oprea "" Besa, Craciun, Toader, Sararu "" Nistoroiu (46 Milea), Toma, Bira, Bucataru "" Suvac (70 Mindrescu), Botezatu (89 Radu). (D. CHIRIAC, C. FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 9 ore, 43 minute, 28 secunde
Daca te mai consideri focsanean adevarat si iubesti sportul da copy/paste la acest link : http://www.youtube.com/watch?v=VKyim2Zz6t4 Vizionare placuta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.