Sport

Trebuie sa scoatem tot ce se poate din acest joc

Dan Chiriac
30 apr 2010 680 vizualizări
Ceahlaul 2 Piatra Neamt - CSM Focsani, azi, de la orele 17.00, in Liga a treia de fotbal

CSM Focsani va incheia azi o saptamina foarte agitata, marcata de problemele financiare existente la echipa. Intilnirea de miercuri seara cu viceprimarul Bogdan Matisan si presedintele Comitetului Director, Gabriel Padineanu, nu a avut darul sa lamureasca foarte mult situatia de la echipa. Jucatorii sint in continuare foarte afectati de cele intimplate si de faptul ca au buzunarele goale, dar se pare ca in cele din urma vor merge la partida de azi de la Piatra Neamt. "A fost o saptamina foarte grea, pentru ca nu am avut nici un fel de control asupra echipei, dar trebuie sa mergem la acest meci si sa incercam sa scoatem tot ce se poate din jocul de la Piatra Neamt. Orice punct este foarte important pentru noi in aceasta situatie. Vom vedea daca problemele se vor rezolva", ne-a spus antrenorul jucator Adrian Toma. Antrenorul principal Aurel Pastia nu se va putea baza la partida de azi pe serviciile a doi jucatori. Eugen Stefan a suferit o fractura la mina, iar Dumitriu este suspendat pentru cumul de cartonase galbene. In aceste conditii, primul "11" ar putea arata astfel: Bors - Ciornei, Toader, Craciun, Sararu "" Nistoroiu, Bucataru, Toma, Suvac "" Milea, Botezatu. Curteanu nu va reveni nici in jocul de azi avind in continuare probleme la un picior. Gazdele au iesit din hora retrogradarii, dupa un retur foarte bun si se afla in prezent pe locul sase. Daca in anii trecuti nemtenii jucau meciurile de acasa la Roznov, din acest retur acestia isi disputa partidele de acasa pe stadionul sintetic din spatele stadionului "Ceahlaul". Partida va fi condusa la centru de Iulian Andronache din Birlad. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.