Sport

Vointa Sihlea, o echipa care arata cum poate fi invinsa criza

Dan Chiriac
26 apr 2010 608 vizualizări
Campionatul national al juniorilor C si D a continuat simbata cu partidele etapei a doua. CSM Focsani, echipa pregatita de Alin Samoila, domina intrecerea si pare a fi favorita fazei judetene.

Simbata, CSM Focsani a cistigat la grupa 97-98, la Marasesti, cu scorul de 8 "" 0. Echipa locala, Fan Club Steaua, nu a putut tine piept unei echipe mult superioare. La Focsani, pe terenul "Milcovul 2", AS FC Unirea Focsani a trecut cu 3 "" 0 de Prosport Focsani, dar scorul este prea mare fata de realitatea din teren. Cei de la Prosport au dominat repriza a doua, au ratat cinci ocazii clare a de a marca, au trimis de doua ori balonul in bara si ar fi meritat sa marcheze macar golul de onoare. La juniori C, dupa retragerea celor de la FC Panciu, au mai ramas in campionat doar trei echipe. In singura partida jucata simbata, CSM Focsani a trecut cu 11 "" 0 de Vointa Sihlea, o formatie de toata lauda. Micii jucatorii de la Sihlea au participat la toate competitiile juniorilor din ultimii ani, desi conditiile sint minime. Simbata, pentru a juca meciul de la Focsani, 11 pusti din comuna Sihlea si antrenorul lor au plecat cu trenul spre Focsani, pentru ca un microbuz ar fi costat prea mult. Din Gara Focsani, jucatorii s-au urcat in microbuzele locale si apoi, din statie, au mers pe jos pina la stadion. Desi uneori ajung mai tirziu la teren, cei din Sihlea nu au absentat la nici o partida pe care o au de disputat in campionatul juniorilor. Antrenorul Vali Andrei este cel care scoate banii din buzunar pentru baremul de arbitraj sau asistenta medicala, dar dragostea sa de fotbal este mai presus de orice sacrificiu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.