Sport

101 de ¦ puncte, nu dalmatieni

Ciprian Fânaru
22 apr 2010 530 vizualizări
LPS Focsani - CSS Galati 101 - 0, ieri intr-un meci de rugby din campionatul juniorilor U18

Echipa sub 18 ani de la LPS Focsani a invins ieri fara drept de apel formatia similara a celor de la CSS Galati. Cu mai multi jucatori de la U19 in primul 15, focsanenii au beneficiat si de aportul unuiTivda, aflat in zi mare. Acesta a inscris eseu dupa eseu in debutul jocului si cu ajutorul lui Mazare, care a trimis majoritatea baloanelor printre bete, tabela indica un neverosimil 40 la zero in minutul 13. Mazare, Pascu si Abageru si-au trecut in cont alte reusite, vrincenii intrind la cabine cu un avans urias, 66 "" 0. Antrenorul Romeo Paun a inlocuit la pauza majoritatea rugbystilor "imprumutati" de la U19, pentru a-i odihni in perspectiva jocurilor urmatoare. Niculae a marcat eseu la un minut dupa reluare, iar 82-0 s-a facut in minutul 41, dupa un eseu al aceluiasi Niculae. Mazare a culcat balonul pentru 87 "" 0, tot el transformind apoi pentru 89 "" 0. Incercarea care a echivalat cu 94 "" 0 a fost izbutita de Nenciu in minutul 49 al intilnirii, iar 99 "" 0 a facut Cernat in ultimul minut de joc. Mazare a transformat pentru 101 "" 0, trecind astfel de bariera celor 100 de puncte.


Formatia U17 a batut cu 26 "" 7


Colegii mai mici de la echipa sub 17 ani a LPS-ului au respectat trendul victoriilor focsanene si au invins, dar la o diferenta de scor mai putin astronomica. Elevii antrenorului Valentin Busuioc au inscris destul de repede si aveau deja un avantaj confortabil, 12 "" 0, incheind repriza cu 19 "" 0. 19 "" 7 in favoarea gazdelor avea sa fie la mijlocul partii secunde, dupa o actiune frumoasa a galatenilor, dar partida s-a terminat 26 "" 7, contrazicind predictia profesorului Viorel Ion, care pronosticase ca juniorii focsaneni nu vor marca mai mult de doua eseuri. Runda urmatoare echipele U17 si U18 ale LPs-ului vor juca in deplasare, la Tecuci. In alta ordine de idei, Focsaniul va gazdui in perioada 13 "" 16 mai finala nationala la rugby in 7 licee, pentru care s-au calificat deja formatii precum Baia Mare sau Liceul "Aurel Vlaicu" Bucuresti. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.