Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
20 apr 2010 546 vizualizări
Directia de Sport isi prezinta bilantul

Directia Judeteana de Sport Vrancea isi prezinta astazi bilantul activitatii pe anul 2009. Sedinta este programata sa inceapa de la ora 11.00, la sediul institutiei. Vor fi prezenti cu aceasta ocazie si antrenorii cluburilor sportive din judet care au concurat la competitiile de pe parcursul anului trecut. La intilnire a fost de asemenea invitata Ana- Maria Sintie, expert in cadrul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret. (C. FANARU)


Baschetbalistii au cistigat derby-ul cu "Aurel Vlaicu"


Formatia de baschet sub 16 ani de la CSS CSM Focsani a invins duminica formatia similara a Colegiului National "Aurel Vlaicu" Bucuresti, scor final 63 "" 61. Partida din sala LPS a fost in mare parte la discretia focsanenilor, care au obtinut victoria dupa un final cu emotii. La fel ca la intilnirea de la Bucuresti, vrincenii care au beneficiat si de aportul internationalilor Olaru si Neguroiu, s-au impus la limita. Victoria garanteaza prezenta elevilor lui Mihai Petrut la turneul semifinal, cu doua meciuri ramase de jucat in faza de calificare. (C. FANARU)


Un victorie si un esec pentru juniorii de la fotbal


Echipele de juniori de la CSM Focsani au avut evolutii diferite in meciurile etapei din weekend, din cadrul campionatului national. Juniorii A, antrenati de Daniel Banica, au cistigat cu 2 "" 0 confruntarea cu FC Botosani, in ciuda mai multor absente. Golurile focsanenilor au fost inscrise de Lida si Tirca. Colegii mai mici de la juniori B au obtinut un rezultat mult mai slab. Desi la pauza erau la egalitate cu botosanenii, tinerii fotbalisti au cedat in partea a doua, platind tribut si lipsei de experienta, scorul final fiind de 3 "" 0 in favoarea oaspetilor. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 18 ore, 48 minute, 39 secunde
Celor care le mai pasa de sport si vor sa faca parte din galeria orasului ( care va merge in principal la fotbal si f.utsal , dar posibil si la alte sporturi ) sa dea add la id-ul csmfocsani1953 . citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.