Sport

Pancenii cauta trei puncte sub Pietricica

Ciprian Fânaru
20 apr 2010 629 vizualizări
Ceahlaul II Piatra Neamt - FC Panciu, azi, de la ora 17.00, intr-o partida din etapa a 25-a a Ligii a treia Formatia de liga treia FC Panciu joaca azi in deplasare impotriva echipei secunde a Ceahlaului.

Partida poate fi una capitala in contextul luptei pentru prima pozitie dusa de alb-rosii, tinind cont ca si vrincenii dar si liderul CF Braila s-au impus runda trecuta, mentinind distanta de doua puncte care le separa pe fruntasele seriei. FC Panciu a cistigat la limita partida de vineri contra celor de la CSM Pascani, 2 "" 1, reusita decisiva apartinindu-i lui Costin, care marcat din penalty in minutul 86. Nemtenii au pierdut in etapa precedenta chiar la Braila, 0 "" 2, si ar putea constitui o sursa de puncte pentru panceni chiar daca beneficiaza acum de avantajul terenului propriu. In turul campionatului, tinerii Ceahlaului II au cedat cu 1 "" 3 partida de la Panciu, dar s-au tinut bine in special in prima repriza, cind au dat o replica dirza vrincenilor. Situatia din clasament este una destul de buna pentru gazdele intilnirii de azi, care sint pe locul al optulea, cu 34 de puncte. Comisia Centrala de Arbitri a delegat la acest joc o brigada din Bistrita Nasaud, compusa din centralul Claudiu Stefanuti si asistentii Mihai Marica si Mircea Rosca. Observatori au fost desemnati Costica Manasa din Bacau si Horatiu Cioloboc din Tg. Mures. Antrenorul Sorin Haraga si directorul tehnic Damian Bancila ar putea trimite pe teren la acest meci urmatorul 11: Gordin - Stanciu, R. Stan, Constantinescu, C. Mihai "" Stoian, Dutu, Cioran, Tudor "" Predoiu, Costin. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 21 ore, 51 minute, 5 secunde
Celor care le mai pasa de sport si vor sa faca parte din galeria orasului ( care va merge in principal la fotbal si f.utsal , dar posibil si la alte sporturi ) sa dea add la id-ul csmfocsani1953 . citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.