Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
19 apr 2010 494 vizualizări
Infringeri la Sibiu pentru voleibaliste

Cu sansele de mentinere in primul esalon epuizate, formatia de volei CSM Focsani a pierdut si primele doua partide din cadrul celui de-al treilea turneu pentru stabilirea locurilor 9 "" 12. Dupa ce vineri, in prima disputa din Sala Transilvania, focsanencele au fost invinse cu scorul de 3 "" 0 de Universitatea Cluj, simbata sportivele pregatite de Marian Radulescu s-au descurcat mai bine. Vrincencele au cedat la limita, setaveraj 2 "" 3 (17 "" 25, 27 "" 25, 25 "" 14, 18 "" 25, 15 "" 17), in confruntarea cu IOR Bucuresti. Ieri, dupa inchiderea editiei, voleibalistele au jucat cu gazdele de la CSM Sibiu. (C. F.)


Echipa de fotbal de la "Valeriu D. Cotea" s-a calificat in etapa finala a ONSS


Echipa de fotbal a Colegiului Tehnic "Valeriu D. Cotea", pregatita de profesorul Stanel Saragea, a cistigat etapa zonala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. Reprezentanta judetului Vrancea a invins formatiile similare din Galati si Buzau, iar in finala a depasit echipa din Constanta, care la rindul ei trecuse de reprezentantele Tulcei si Brailei. Scorul a fost de 6 "" 5 dupa executarea loviturilor de departajare. Fotbalistii de la "Valeriu D. Cotea" s-au calificat astfel pentru etapa finala, unde se vor lupta pentru marele trofeu cele mai bune opt echipe din tara. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.