Sport

Vointa Deep Serv a cistigat Cupa Fair-Play

Ciprian Fânaru
19 apr 2010 459 vizualizări
Competitia de minifotbal Cupa Fair-Play si-a stabilit simbata seara cistigatoarea, aceasta fiind Vointa Deep Serv, care a invins in finala Foresta Brosteni cu 4 - 2. Cu o echipa din care nu au lipsit Ionica Serea, Sandu Ciubotaru sau Stefan Ciolpan, Deep Serv a infrint pe final rezistenta Forestei, din rindurile careia a facut parte si Petrica Tudosa,

directorul Directiei Silvice, si s-a impus datorita jocului de pase. Finala mica le-a opus in primul meci al zilei pe Steaua Teomax si Jan Orient, lipsite insa de aportul unor jucatori care adusesera formatiile sa-si dispute al treilea loc pe podium. Au invins fara probleme stelistii, care au oprit recitalul de goluri la 11 "" 6. Partidele au fost urmarite din tribuna de peste 500 de spectatori, care s-au putut delecta cu multe goluri si actiuni de poarta. Ionica Serea a primit din partea organizatorilor trofeul pentru cel mai bun jucator al turneului, iar primele trei clasate s-au ales cu diplome, cupe si premii in bani. De la anul, intrecerea are toate sansele sa-si deschida portile catre jucatori de toate virstele, inclusiv cei legitimati la cluburi. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.