Sport

Sa-i bateti si voi pe cei de la Pascani!

Ciprian Fânaru
16 apr 2010 616 vizualizări
FC Panciu - CSM Pascani, azi de la ora 17.00, intr-o partida contind pentru etapa a 24-a a ligii a treia u pancenii nu au voie sa se impiedice daca vor sa continue lupta pentru promovare

Formatia de liga a treia FC Panciu disputa azi un meci in fieful propriu contra colegei de serie CSM Pascani. Alb-rosii pornesc cu prima sansa in aceasta disputa si doar o zi proasta prinsa de jucatori ar putea produce o surpriza neplacuta. Pozitiile din clasament ale celor doua echipe si statistica vorbesc de la sine despre parcursul de pina acum al celor doua combatante. Pancenii se afla pe pozitia secunda a clasamentului, la doua lungimi in spatele liderului CF Braila si nu concep sa nu isi treaca in cont inca trei puncte care sa ii mentina in plasa brailenilor. De cealalta parte, Pascaniul ocupa locul al 13-lea in ierarhia seriei si este ancorata destul de serios in zona mlastinoasa, si dupa infringerea de etapa trecuta, acasa cu Braila. Asa cum remiza CSM-ului din restanta cu Poli II a mai scapat FC Panciu de o urmaritoare, runda de azi ar putea consemna un sprijin indirect pe care si l-ar oferi cele doua echipe vrincene din al treilea esalon. In cazul unui succes foarte probabil al gruparii "dintre vii", echipa din Pascani ar ramine la cel putin trei puncte in spatele focsanenilor de la CSM, indiferent de rezultatul care se va inregistra pe "Milcovul". Sorin Haraga si Damian Bancila ar putea conta la meciul de azi pe: Gordin "" Ionica, Feraru, Constantinescu, Cl. Mihai "" Chivu, Dutu, Cioran, Tudor "" Costin, Predoiu. Brigada care va oficia la aceasta partida e compusa din centralul Tudor Zaharia, asistentii Jenel Dimache (ambii Slobozia) si Liviu Burlacu "" Urziceni. Observatori sint Horia Abrudan din Bacau si Aurel Daicu din Suceava. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.