Sport

Junioarele de la handbal, in fata ultimului turneu al sezonului

Ciprian Fânaru
15 apr 2010 1962 vizualizări
Formatia de handbal feminin a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Focsani se pregateste in aceste zile pentru ultimul turneu al sezonului regulat

Junioarele II vor face deplasarea la Buzau, acolo unde vor disputa patru partide impotriva unor adversari considerati superiori valoric prin prisma pozitiilor ocupate in clasament. Cea de-a doua serie a campionatului national rezervat categoriei de virsta junioare II debuteaza la finalul acestei saptamini, atunci cind trupa focsaneana va infrunta in primul meci chiar gazdele de la LPS "Iolanda Balas Soter" Buzau. Situatia in aceasta serie este deja clara, pentru turneul semifinal fiind calificate primele doua clasate, adica LPS Braila si CSS Galati. LPS Nadia Comaneci Onesti s-a retras din campionat, astfel ca formatia din Focsani este pe ultimul loc, cu sperante si sanse teoretice de a-l parasi. Principalul obiectiv al elevelor pregatite de Doina Ene este o comportare cit mai onorabila la final de sezon. "Jucatoarele noastre sint mai mici cu cel putin un an comparativ cu oponentele cu care s-au confruntat in meciurile din acest campionat. Sezonul care se incheie a fost unul de acumulare de experienta si de pregatire pentru stagiunea urmatoare, in care ne propunem sa atacam calificarea pentru turneul semifinal, cum am reusit de altfel in 2009", ne-a spus antrenoarea Doina Ene. Lotul LPS Focsani care va face deplasarea la turneul de la Buzau este compus din portarii Cristina Enache si Andreea Olteanu si jucatoarele de cimp Andreea si Iuliana Avram, Raluca Diaconescu, Laura Petrea, Irina Feraru, Oana Mocanu, Alina Bogzeanu, Bianca Prodan, Simona Ungureanu, Alexandra Stoleru, Georgiana Dragu, Cristina Movileanu, Madalina Dita, Angelica Stefan, Violeta Pavaloiu si Ana Maria Draghici. Un alt aspect mai putin placut al muncii tehnicienilor de la handbal este transferul mai mult "fortat" al unei jucatoare de mare perspectiva, lucru care nu se va intimpla, speram, si in cazul portaritei de lot national Cristina Enache. (Ciprian FANARU)

Programul turneului V de la Buzau:

Etapa XXV

LPS Focsani "" LPS Buzau

CSS Galati - LPS Braila

CSS Constanta "" sta

Etapa XXVI

CSS Constanta - LPS Focsani

LPS Buzau - CSS Galati

CSS Constanta "" LPS Braila

Etapa XXVII

CSS Galati - CSS Constanta

LPS Braila "" LPS Buzau

LPS Focsani - CSS Galati

Etapa XXVIII

LPS Buzau - CSS Constanta

LPS Braila - LPS Focsani


Clasament Junioare II, Seria B:

1 . LPS Braila 16 16 0 0 431 238 32

2 . CSS Galati 16 12 0 4 375 301 24

3 . LPS Buzau 16 5 0 11 340 405 10

4 . CSS Constanta 16 5 0 11 296 366 9

5 . LPS Focsani 16 2 0 14 222 354 4


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.