Sport

Juniorii mari au pierdut la Iasi

Ciprian Fânaru
15 apr 2010 474 vizualizări
Cele doua echipe de la CSM Focsani au avut ieri etapa in cadrul campionatului national de juniori republicani.

Singurele meciuri ale rundei disputate ieri, inaintea "grosului" etapei care are loc astazi, confruntarile dintre CF Noua Generatie Iasi si CSM Focsani nu s-au incheiat cu rezultate deosebite pentru vrinceni. Juniorii A, antrenati de profesorul Daniel Banica, au fost invinsi cu scorul de 2 "" 0, platind tribut si oboselii acumulate in numeroasele meciuri disputate recent in mai multe competitii. Juniorii B s-au descurcat mai bine si au scos o remiza alba impotriva formatiei similare de la Noua Generatie, 0 "" 0. Runda urmatoare, juniorii focsaneni vor da piept pe propriul teren cu FC Botosani, in partide care vor incepe de la orele 12.00, respectiv 14.00. Dupa ce la precedentul joc acasa au fost arbitrati de presedintele AJF Bacau, Cristi Sava, tinerii fotbalistii de la CSM Focsani vor avea acum parte de o brigada din Buzau, care ii va cuprinde pe Laurentiu Ionascu, Adrian Grama si Cosmin Besleaga. Observator va fi buzoianul Bogdan Chiricioiu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.