Sport

Formatia de volei a pierdut sansele de mentinere in prima divizie

Ciprian Fânaru
13 apr 2010 525 vizualizări
CSM Focsani a cedat cu 0 - 3 meciurile din play-out contra echipelor U Cluj, CSM Sibiu si IOR Bucuresti

Spectatorii focsaneni nu se vor mai delecta si in sezonul viitor cu intilniri din primul esalon voleibalistic. Echipa de prima liga CSM Focsani a pierdut toate cele trei partide disputate in cadrul celui de-al doilea turneu play-out al campionatului national de volei feminin. Trupa focsaneana a "realizat" doar infringeri pe linie, consumindu-si astfel si cele din urma sanse de a mai ramine si sezonul viitor in Divizia A1. Elevele lui Marian Radulescu au inceput destul de bine turneul gazduit de Sala Constructorul din Capitala, dar meciul inaugural a fost stricat si de arbitri, lucru cu care gruparea vrinceana s-a mai confruntat din pacate si in citeva jocuri din sezonul regulat. Cu moralul afectat, CSM Focsani s-a vazut invinsa cu un sec 3 - 0 si de CSM Sibiu, singura formatie pe "spinarea" careia voleibalistele obtinusera doua victorii, cea mai recenta in cadrul primului turneu pentru desemnarea locurilor 9 - 12, gazduit de Focsani. Tinind cont de desfasurarea ostilitatilor in primele doua partide, rezultatul celui de-al treilea meci disputat weekend-ul trecut in Capitala nu a mai surprins pe nimeni. Gazdele de la IOR Bucuresti, intarite cu citeva jucatoare, au administrat un 3 - 0 celor alaturi de care promovasera in prima liga vara trecuta. Pentru echipa din Focsani urmeaza inca doua turnee in cadrul play-out-ului primei ligi, care din pacate nu vor mai avea ca miza decit orgoliul parasirii Diviziei A1 cu capul sus. (Ciprian FANARU)


Rezultatele turneului de la Bucuresti:

"U" Cluj - CSM Focsani 3 - 0 (27 - 25, 25 - 14, 25 - 19)

IOR Bucuresti - CSM Sibiu 2 - 3

CSM Focsani - CSM Sibiu 0 - 3 (14 - 25, 15 - 25, 8 - 25)

"U" Cluj - IOR Bucuresti 3 - 0

CSM Sibiu - "U" Cluj 3 - 0

IOR Bucuresti - CSM Focsani 3 - 0 (25 - 20, 25 - 2, 25 - 15)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.