Sport

Trei puncte pentru siguranta!

Ciprian Fânaru
13 apr 2010 1006 vizualizări
CSM Focsani - Politehnica II Iasi, azi de la ora 17.00, intr-o partida restanta din Liga a treia Echipa de Liga a treia CSM Focsani joaca astazi un meci restanta in campionat.

Intilnirea nu face parte dintr-o etapa intermediara ci reprezinta urmarea unei aminari decise de Federatia Romana de Fotbal la solicitarea iesenilor, care au avut trei juniori selectionati la loturile nationale. La vremea respectiva, focsanenii au hotarit totusi sa profite de pauza fortata si au jucat un meci amical contra echipei de liga a patra Avintul Jaristea, incheiat cu victoria gruparii-fanion cu scorul de 3 - 0. Elevii pregatiti de Aurel Pastia si Adrian Toma vor sa continue trendul ascendent si sa obtina al doilea succes consecutiv, desi misiunea lor se anunta a fi mult mai dificila decit in deplasarea de la Galati, de unde au venit cu toate cele trei puncte. Un rezultat pozitiv in confruntarea de azi i-ar ajuta si pe cei de la FC Panciu, care se afla la cinci puncte in fata grupari din Copou. Formatia secunda a lui Poli reprezinta o nuca tare, moldovenii venind dupa un 4 - 1 cu Pambac runda trecuta, cind au beneficiat de aportul si dubla reusita de atacantul Lamine, aflat si in lotul primei echipe. Un alt aspect deloc de neglijat este suprasolicitarea mai multor jucatori ai formatiei focsanene, nevoiti sa dispute mai multe partide intr-o perioada scurta de timp. Juniorii au avut etapa intermediara saptamina trecuta si au jucat si in weekend-ul trecut, vineri CSM-ul a evoluat la Galati in liga a treia, iar duminica dupa-amiaza jucatorii de la futsal au avut meci solicitant in play-off-ul Ligii intii. Focsanenii - locul 11 inaintea acestui joc - au sansa de a acumula 30 de puncte si de a se apropia la unul singur de pozitia a 10-a. CSM Focsani ar putea incepe cu: Bors - Nistoroiu, Toader, Craciun, Sararu - Suvac, Bucataru, Bira, Dumitriu - Botezatu, Milea. Cel din urma a spart gheata etapa trecuta cu golul de la Galati si vrea sa marcheze din nou in campionat pentru ai sai. Comisia Centrala a Arbitrilor a delegat la aceasta intilnire o brigada compusa din centralul Paul Iulian Coman - Tulcea, asistat la cele doua linii de Alexandru Midvichi - Tulcea si Sorin Urzica - Moinesti. Observatori vor fi Cristian Teodorescu din Buzau si Constantin Stroe din Bucuresti. (Ciprian FANARU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 2 ore, 27 minute
Pana la urma se vor muta meciurile de acasa sambata?
, acum 739392 zile, 2 ore, 27 minute
a-ti luat gol in min. 90+3 ..ce ghinion!!!ala daca mai trage la poarta de 100 de ori numai da asa......pacat csm -poli 1-1 ne trebuiau totusi cele 3 pct.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.