Sport

Trei puncte de aur

Ziarul de Vrancea
10 apr 2010 673 vizualizări
Dunarea II Galati - CSM Focsani 0 - 2 0 - 1 , intr-o partida din Liga a treia u echipa-fanion a urcat pe pozitia a 12-a, prima de deasupra liniei retrogradarii

Partida de la Galati a fost una echilibrata, in care ambele echipe au incercat sa obtina punctele atit de importante in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Precum in meciul conjudetenilor de la FC Panciu, echipa-fanion a izbutit o deschidere de scor rapida si sa ia un avantaj minim inca din start. In minutul 6, golul de1 "" 0 a fost inscris in urma unei actiuni purtate de doi mijlocasi. Suvac a centrat de pe linia de fund, iar Bira a marcat din fata portii. Oprea a salvat din fata lui Pribac in minutul 23, iar patru minute mai tirziu Bira putea sa majoreze scorul cu un sut de la marginea carelui, dar mingea a ocolit de putin vinclul. Atacantul gazdelor Arhire a fost foarte apropae de a egala in minutul 31, dar sutul acestuia a ocolit poarta lui Oprea. In minutul 42 Bostan a ramas singur in fata portii, dar a tras mult peste transversala vrincenilor. Catalin Curteanu a lipsit avind programata cununia civila in ziua meciului, la Tecuci. Cu usoare probleme medicale, secundul Adrian Toma si Vali Toader au ramas pe banca de rezerve. Meciul s-a desfasurat in prezenta a 100 de spectatori, dar fundalul sonor a fost asigurat de publicul prezent pe stadionul alaturat, la meciul Poli Galati "" Petrotub Roman. Ultima ocazie a primei parti s-a consemnat in minutul 45, Farcasanu expediind balonul pe linga poarta. In minutul 50, mingea a ajuns la Arhire, aflat la 11 metri, dar sutul sau a trecut mult peste poarta. Peste doua minute, Bucataru a sutat de la 20 de metri, din intoarcere, minge scoasa de sub transversala de Comanescu. In minutul 53, Botezatu a pasat printre la Milea, care a tras pe jos si a marcat primul sau gol din campionat, modificind tabela la 2 "" 0. Atacantul a fost se pare motivat si de directorul DTS Vrancea, Daniel Gongu, care i-a promis o majorare de leafa daca inscrie trei goluri in acest sezon. In minutul 70, Farcasanu a tras de la marginea careului, dar portarul Oprea a scos la rindul sau de sub transversala. Pina la final, gazdele au incercat timid sa ajunga la poarta vrincenilor, dar acestia s-au aparat cu succes. CSM Focsani: Oprea "" Nistoroiu, E. Stefan, Craciun, Sararu "" Bucataru, Suvac (46 Sapunaru), Bira, Dumitriu (66 Toader) "" Botezatu (70 Toma), Milea (90 Radu). Dunarea II Galati"" Comanescu, Bozean, Dima, Caldararu, Petica - Farcasanu, Neculai (67 Velicu), Bostan, Eni "" Pribac, Arhire (61 Dorojan). (D. CHIRIAC, C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.