Sport

Amical decis de un sut de la 30 de metri

Dan Chiriac
3 apr 2010 780 vizualizări
CSM Focsani - Pambac Bacau 0 - 1 (0 - 0), intr-o partida amicala jucata ieri

CSM Focsani a pierdut amicalul jucat ieri, pe o vreme foarte frumoasa. De altfel, cele mai importante momente ale jocului de ieri au venit din afara terenului de joc. Timp de 90 de minute, cele doua echipe au oferit un meci fara faze de poarta, dar cu multe dueluri fizice, in special, la mijlocul terenului. In aceste conditii, doar o executie de exceptie ar fi putut face ca tabela de marcaj sa nu arate 0 - 0 la finalul partidei. Asa s-a intimplat, in minutul 83, cind bacauanul Sascau a trimis o torpila de la 30 de metri. Mingea a intrat in plasa, portarul Ivanciu neavind nici o reactie. Pina atunci, focsanenii au ratat in prima repriza doua oportunitati de a inscrie, dupa suturile lui Toma 30 si Bucataru 35. In repriza a doua, bacauanii au avut la rindul lor doua "jumatati" de ocazie, prin Furtuna 57 si Grama 64. Daca jocul celor doua echipe nu a incintat, spectatorii prezenti la meci s-au putut bucura de "recitalul" oferit de galeria focsaneana. Aripa tinara s-a asezat din nou sub tabela de marcaj si a cerut conducerii clubului focsanean sa programeze partidele de acasa in ziua de simbata. "Daca de noi va pasa/Jucati simbata acasa!", a fost refrenul preferat al fanilor. Acestia nu se impaca cu ideea ca formatia favorita joaca vinerea dupa-amiaza, atunci cind suporterii sint la scoala sau la munca. Fanii au intregit spectacolul cu mai multe fumigene albastre. Partida de ieri a fost condusa de o brigada formata din Ionut Gheorghita, Radu Bratu si Madalin Andreevici. Antrenorul oaspetilor, Costel Cimpeanu, a fost total nemultumit de evolutia jucatorilor sai, pe care i-a certat permanent. Nici cei trei arbitri nu au scapat de gura sloboda a lui "Burebista". Cele doua echipe au avut urmatoarea componenta in partida de ieri: CSM Focsani: Bors - Besa, Toader, Craciun, Sararu - Nistoroiu, Bucataru, Bira, Dumitriu - Toma, Milea. Au mai jucat: Ivanciu, Botezatu, Radu, Sapunaru, Samoila, Sontu, Mindrescu, Ciornei. Pambac Bacau: Pascu - Andrei, Constantin, Hanga, Vamesu - Dornescu, Sascau, A. Bortescu, Furtuna - Cimpanu, Grama. Au mai jcuat: Biliboc, Baboi, Tremel, C. Bortescu, Barcanescu, Stratulat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 4 ore, 9 minute, 52 secunde
Felicitari galeriei ca sustine echipa si in amicale...da de ce nu se vrea sa se joace sambata? Celor din conducere chiar nu le pasa de sport?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.