Sport

Rapidul de Suceava, oprit in gara Panciu

Ciprian Fânaru
3 apr 2010 745 vizualizări
FC Panciuu- Rapid Suceava 1-0 (1-0), ieri intr-un meci din etapa a 22-a a Ligii a III-a

Echipa de Liga a III-a FC Panciu a cistigat ieri trei puncte mari in lupta pentru promovarea in Liga a II-a. Prima repriza a meciului de la Panciu a fost dominata de gazde care si-au creat numeroase oportunitati de a marca. In minutul doi Sevaciuc a respins capul lui Costin pentru ca cinci minute mai tirziu sutul lui Tudor sa fie retinut fara probleme de portarul sucevean. Minutul 11 a adus o dubla ocazie pentru albi-rosii. Predoiu a fost blocat in ultimul moment, apoi mingea saltata de Stan a cazut pe transversala. Costin a sutat putin peste bara in minutul 14 iar in minutul 29 mingea trimisa cu capul de Tudor nu a pus in pericol poarta adversa. Deschiderea de scor a venit firesc in minutul 35. Lovitura libera executata de acelasi Tudor a survolat careul oaspetilor, un fundas sucevean l-a impins pe Predoiu in careul mic iar arbitrul a aratat punctul cu var. Costin a trasformat cu siguranta pentru 1-0. Ultima ocazie a primei parti i-a apartinut lui Negru, care a dat emotii gazdelor, trimitind incredibil pe linga de la doar un metru de poarta. Prima ocazie a partii secunde i-a apartinut lui Costin, blocat in minutul 53 in urma unei curse pe partea dreapta. In minutul 56 Negru a fost blocat la rindul sau dintr-o actiune promitatoare. Peste cinci minute Predoiu a trimis mult peste din lovitura libera de la mare distanta. Pancenii au trait periculos finalul de meci fiind masati in propria jumatate in majoritatea timpului. Costin putea aduce linistea in tabara vrinceana in minutul 79 dar balonul trimis de acesta cu capul nu l-a putut invinge pe Gavriloaia, aflat la post. Tot Costin si-a trecut in cont o noua oportunitate de gol in minutul 84 dar intirzierea sa a facut ca torpila expediata sa fie deturnata in corner de un aparator advers. La final spectatorii panceni si-au aplaudat favoritii care i-au felicitat si pe suceveni pentru victoria din etapa precedenta obtinuta impotriva liderului CF Braila. FC Panciu a jucat cu: Gordin, Feraru (71 Ungureanu), Mihai, Constantinescu, Cioran, Stan, Ionica, Dutu, Tudor(90 Avramescu), Predoiu(77 Bica), Costin

Rapid Suceava: Pascal,(46 Gavriloaia), Pantea, Sevaciuc, Plecanciuc, Spatar, Romaniuc, Suleru, Azaharioaie, (46 Oniu), Apetri, (46 Stanescu), Negru, Jalba. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.