Sport

Bira, Besa si Stefan nu au drept de joc in derby-ul Vrancei

Dan Chiriac
2 apr 2010 591 vizualizări
Cei trei jucatori imprumutati de la FC Panciu la CSM Focsani nu vor avea drept de joc in derby-ul Vrancei, care va avea loc in etapa a 13-a a Ligii a treia.

Besa, Bira si Eugen Stefan sint jucatorii celor de la FC Panciu si au fost imprumutati pentru acest retur la CSM Focsani. Bira a jucat in toate partidele focsanenilor, marcind un gol foarte important in partida cu FC 2 Vaslui si contribuind decisiv la prima reusita din partida cu Willy Bacau. De asemenea, Besa a fost folosit constant in prima echipa, in timp ce Eugen Stefan a intrat doar in repriza a doua a partidelor disputate. Antrenorii de la CSM Focsani vor trebui sa gaseasca insa alte solutii in partida din etapa a 13-a. "Acestia sint imprumutati la Focsani si au clauza speciala, specificata in contract, ca nu au voie sa evolueze in partida directa", ne-a spus Florin Stoica, presedintele celor de la FC Panciu. Daca vor fi introdusi pe teren, focsanenii ar putea pierde la masa verde meciul cu FC Panciu. Microbistii vrinceni spera insa ca meciul din etapa a 13-a sa nu fie unul decisiv pentru ambele formatii. Focsanenii ar putea avea nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare, in timp ce pancenii pentru a forta promovarea in Liga a doua. Meciul direct va avea loc pe stadionul "Milcovul" din Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.