Sport

Amical pe Milcovul

Dan Chiriac
2 apr 2010 683 vizualizări
CSM Focsani - Pambac Bacau, azi, de la orele 11.00

CSM Focsani joaca azi o partida amicala pe stadionul "Milcovul". De la orele 11.00, focsanenii vor da piept cu Pambac Bacau. Ambele echipe au etapa libera in Liga a treia. Focsanenii ar fi trebuit sa joace cu Poli 2 Iasi, dar aceasta formatie are trei jucatori convocati la nationala de juniori a Romaniei. In schimb, Pambac Bacau va sta in aceasta runda pentru ca cei de la Scoala de Fotbal Radauti s-au retras din campionat. Pentru a-si completa programul de pregatire, conducerile celor doua formatii au decis sa dispute azi acest amical. Oaspetii au fost la un pas de desfiintare in pauza competitionala, dar au gasit solutia salvatoare, mutindu-se la Onesti. Desi joaca partidele de acasa pe stadionul din Onesti, bacauanii nu-si pot schimba numele formatiei, pentru ca regulamentul Federatiei nu permite acest lucru in timpul derularii unui sezon. Partida din aceasta dimineata va fi condusa de o brigada formata din Ionut Gheorghita, Radu Bratu si Madalin Andreevici. Delegarea celor trei nu este intimplatoare, pentru ca acestia urmeaza sa participle in luna aprilie la un curs de monitorizare a arbitrilor de liga a patra, care va avea loc la Braila. Antrenorii Aurel Pastia si Adrian Toma se vor baza in acest meci si pe jucatorii de la futsal, in conditiile in care echipa de la sala a terminat sezonul regulat si va incepe play-off-ul abia pe 10 aprilie. Cei doi tehnicieni ar putea incepe partida cu urmatoarea formatie: Ivanciu - Besa, Toader, Craciun, Sararu - Bucataru, Curteanu, Toma, Bira - Milea, Botezatu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.