Sport

Eseul lui Pascu nu a fost de ajuns pentru victorie

Ciprian Fânaru
31 mar 2010 423 vizualizări
Selectionata de rugby a Romaniei care participa in aceasta perioada la Campionatul European U18 din Italia a fost infrinta de reprezentativa similara a Georgiei

Partida s-a desfasurat la Treviso. "Stejareii" au condus la un moment dat cu 7- 0, dar georgienii au reusit sa intoarca rezultatul, impunindu-se in final cu 25 "" 7. Echipa noastra a jucat in inferioritate numerica, dupa ce numarul 8, Alexander Thau, a primit cartonas galben pentru lovire cu cotul. Romania a marcat un eseu prin Vasilica Pascu, transformat de Marian Ispir. In afara de fundasul Pascu, in teren pentru tricolori au mai fost doi focsaneni, jucatorul de linia a treia Marian Gorcioaia si pilierul Teodor Bors, in timp ce Ionut Mazare a luat loc pe banca de rezerve. Urmatorul joc este in compania Germaniei, astazi, pe 31 martie. Acest joc reprezinta de fapt semifinalele pentru ocuparea locurilor 5 "" 8. Germanii au pierdut greu primul meci, 11 "" 20 cu Irlanda. Interesanta este victoria la scor a Frantei in fata gazdei Italia, 50-10, dar de remarcat e si surprinzatorul succes al Belgiei in fata Rusiei, 27 "" 14. Simbata, la Bucuresti, focsanenii au jucat un meci de pregatire cu Metrorex, urmind ca prima etapa de campionat sa fie programata pe 7 aprilie. Miine, echipa sub 17 ani a Liceului cu Program Sportiv Focsani joaca primul meci in cadrul campionatului de juniori. Elevii lui Ion Viorel vor merge la Buzau, pentru partida cu formatia locala, Martelli. (Ciprian FANARU)

Rezultatele sferturilor de finala:

Franta "" Italia 50 "" 10

Irlanda "" Germania 20 "" 11

Romania "" Georgia 7 "" 25

Belgia "" Rusia 27 "" 14

Semifinale

Locurile I "" IV:

Franta "" Belgia

Irlanda "" Georgia

Locurile V "" VIII:

Italia "" Rusia

Romania "" Germania



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.