Sport

La un pas de surpriza

Dan Chiriac
29 mar 2010 616 vizualizări
CSM Focsani - Design Brasov 4 - 6 (1 - 3), in ultima etapa a returului Ligii intii

Echipa de futsal CSM Focsani a pierdut simbata seara ultima partida din cadrul sezonului regulat al Ligii intii de futsal. Focsanenii au avut in fata o echipa cu un buget de citeva sute de mii de euro, care a venit la Focsani cu un autocar pe care nu-l detin decit formatiile din Liga intii de fotbal. Cu jumatate din nationala Romaniei la futsal in teren, brasovenii au cistigat datorita experientei. Focsanenii au facut un meci bun si au deschis scorul inca din minutul 2, cind Elvis Ilas a marcat din interiorul careului de sase metri. Elevii lui Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu au reusit zece minute perfecte, in care s-au aparat exact si au tinut piept unor jucatori care sint platiti cu sume de bani care depasesc si citeva mii de euro pe luna. Au fost suficiente doua greseli in defensiva pentru ca brasovenii sa preia controlul pe tabela de marcaj. Mai intii, Robert Matei, singurul jucator roman care a jucat peste hotare, in Spania, a egalat la 1, iar Csoma a marcat pentru 2 - 1, in minutul 16. Pina la pauza, brasovenii au reusit si golul de 3 -1 prin Mimi Stoica. Imediat dupa pauza, Sararu a punctat din nou si a facut ca partida sa redevina interesanta. Numai ca, Florin Matei si Jordi Illa au dus scorul la 5 - 2, pina in minutul 30. Desi totul parea pierdut, focsanenii nu au cedat si au pus probleme brasovenilor pe final. Mindrescu si Sararu au inscris si au dus scorul la 5 - 4, cu un minut inainte de final. Tehnicianul portughez al oaspetilor a cerut time-out, focsanenii au incercat sa egaleze, dar pe contraatac, Csoma a mai punctat odata si a stabilit scorul final. Cele doua echipe s-au imbratisat la finalul partidei si si-au urat succes in play-off, acolo unde este posibil sa se intilneasca din nou. Daca Concordia Chiajna va pierde partida de la Odorhei, atunci, cele doua adversare de simbata se vor reintilni in play-off. In caz contrar, focsanenii urmeaza sa joace in faza urmatoare a campionatului cu Concordia Chiajna sau City"â„¢us Tg. Mures. Antrenorii Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu s-au bazat la acest joc pe Bors - Sararu, Patrascu, Covaci, Ilas, S. Popa, Munteanu, Mindrescu, S. Sava, Curteanu. Vali Toader a lipsit fiind usor accidentat. Design Brasov i-a avut in teren pe Finza, Buduca, Grigoras, Burciu, Pinzaru, Mimi Stoica, A. Csoma, F. Matei, R. Matei, Ticala, Illa, Fereira. Partida a fost condusa de Robert Ghioane si Andrei Ionita, iar observator federal a fost Radu Petre, cel care se ocupa de Departamentul Futsal la Federatia Romana de Futsal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.