Sport

Victorie in repriza secunda

Ziarul de Vrancea
26 mar 2010 509 vizualizări
CSM Focsani - Avintul Jaristea 3 - 0(0 - 0), ieri, intr-un meci amical jucat pe Milcovul

CSM Focsani nu a contat in partida de ieri pe jucatorii echipei de futsal, care se pregatesc pentru meciul de simbata seara cu Design Brasov. Toader, Curteanu, Sararu, Mindrescu si Bors au facut dimineata antrenament la sala si nu au mai fost folositi de cei doi antrenori in meciul de dupa-amiaza. Imbucuratoare este revenirea portarului Ivanciu, care dupa o pauza de doua luni a fost folosit titular. El spera sa fie pe teren in etapele viitoare de campionat, dar si in play-off si in Cupa Romaniei la futsal. Secundul Adrian Toma a preferat sa stea pe banca tehnica la inceputul partidei, resimtindu-se inca dupa accidentarea la nas suferita in confruntarea cu Poli Galati. Nici echipa din Jaristea nu a beneficiat de aportul jucatorilor care evolueaza la sala, Sergiu Sava si Ilas privind partida de pe margine. Meciul, condus la centru de jucatorul Robert Radu, a fost dominat in mare parte de echipa focsaneana, care a ratat prima ocazie prin Botezatu in minutul 15. Atacantul Milea se afla in continuare in cautarea primului gol de cind a venit la echipa, acesta ratind de doua ori din fata portii in minutele 26 si 29. Prima repriza s-a incheiat nedecis, nici un focsanean nereusind sa inscrie in poarta lui Sava. Dupa pauza, in teren a intrat si Adrian Toma, care ratat prima ocazie a partii secunde in minutul 50, acesta nereusind sa trimita in plasa o lovitura libera de la 20 de metri. In minutul 62, dupa o combinatie intre Bucataru si Toma, ultimul a trimis in bara, pentru ca un minut mai tirziu Milea sa sparga gheata, marcind primul sau gol de la venirea la Focsani. Reusita a venit dintr-o pozitie de offside ramasa nesemnalizata, in conditiile in care nu au existat arbitri asistenti. Imediat dupa aceasta faza, centralul de conjunctura Radu a fost schimbat cu Besa. In minutul 69 Botezatu si Toma nu au putut marca, desi au fost fata in fata cu portarul advers. Acelasi Botezatu a ratat din nou in minutul 71, cind a driblat toata defensiva oaspetilor, dar a trimis peste poarta. Golul doi a fost marcat in minutul 75, cind Bucataru a fost faultat in careu, iar Botezatu a transformat lovitura de la 11 metri. Focsanenii au marcat golul trei in minutul 85, dupa o centrare a lui Ciornei si o reluare cu capul a lui Bucataru. Formatia din Jaristea a irosit cea mai mare oportunitate pe final, prin Lechea, care a lobat peste portarul Oprea, dar si putin peste transversala. Pentru CSM Focsani au evoluat: Ivanciu "" Besa, Craciun, E. Stefan, Busuioc "" Nistoroiu, Bucataru, Dumitriu, Bira "" Botezatu, Milea. Au mai intrat Toma, Ciornei, R. Radu, Oprea. (D. CHIRIAC, C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.