Sport

Voleibalistele debuteaza in play-out

Ciprian Fânaru
26 mar 2010 497 vizualizări
Astazi debuteaza la Sala Polivalenta primul turneu din play-out-ul Ligii intii de volei feminin. Formatia pregatita de Marian Radulescu disputa pina duminica primul turneu pentru locurile 9 - 12 din Campionatul National.

CSM Focsani va juca astfel pe propriul teren trei jocuri, avind nevoie de tot atitea victorii pentru a mai putea spera la mentinerea in primul esalon. Partidele se vor disputa in sistem "fiecare cu fiecare". Vrincencele vor da piept cu echipele Universitatea Cluj, CSM Sibiu si IOR Bucuresti. Aflindu-se pe ultimul loc in clasamentul Diviziei A1, la o distanta de doua puncte in spatele formatiilor din Bucuresti si Sibiu, focsanencele sint nevoite sa invinga oponentele si sa le depaseasca in ierarhie daca mai vor sa pastreze sanse de salvare. Moralul formatiei nu este unul excelent, luind in considerare faptul ca fetele au reusit o singura victorie in meciurile sezonului regulat. Succesul cu pricina a venit insa in meciul contra sibiencelor, trupa vrinceana avind ascendent moral cel putin in fata echipei din Ardeal. Terenul propriu si suportul publicului ar putea constitui argumente pentru o evolutie cit mai convingatoare. Celelalte trei turnee pentru evitarea retrogradarii vor avea loc in perioada 9 "" 11, 16 "" 18, respectiv 23 "" 25 aprilie, pe terenul celorlalte echipe angrenate in aceasta faza a competitiei. (Ciprian FANARU)

Prgramul turneului I din play-out:

Azi:

16.00 CSM Focsani "" "U" Cluj

18.00: IOR Bucuresti - CSM Sibiu

Simbata:

16.00: CSM Focsani - IOR Bucuresti

18.00 "U" Cluj - CSM Sibiu

Duminica:

12.30: CSM Focsani - CSM Sibiu

14.30: IOR Bucuresti "" "U" Cluj

Clasament play-out:

1. "U" Cluj 11p 17-5

2. CSM Sibiu 9p 13-11

3. IOR Bucuresti 9p 11-14

4. CSM Focsani 7p 6-17



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 19 ore, 11 minute, 27 secunde
Ati publicat eronat orele de disputare a meciurilor de volei....CSM Focsani-U Cluj incepe la ora 18.00 iar IOR Bucuresti-CSM Sibiu la ora 15.30....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.