Sport

FC Panciu vrea sa mentina viteza de croaziera

Ciprian Fânaru
26 mar 2010 547 vizualizări
Dunarea II Galati - FC Panciu, azi, ora 15.00, intr-o partida contind pentru etapa XXI-a a Ligii a treia u vrincenii n-au voie sa se impiedice la malul Dunarii daca vor sa tina pasul cu liderul CF Braila

Formatia de liga a treia FC Panciu joaca azi un meci foarte important in deplasare, contra echipei secunde a Dunarii Galati. Partida care care va avea loc pe stadionul Dunarea poate fi extrem de importanta in economia returului de campionat, pancenii fiind la cinci lungimi distanta de liderul CF Braila, nepermitindu-si asadar vreun pas gresit in cursa de urmarire a liderului. Tinind cont ca gruparea galateana se afla abia pe pozitia a 16-a in clasamentul seriei, intilnirea de azi nu poate, in mod normal, sa se termine decit cu victoria elevilor lui Sorin Haraga si Damian Bancila. Adversarul vrincenilor in lupta pentru promovare are un meci ceva mai dificil. Brailenii vor intilni miine Rapid Suceava intr-o confruntare care va avea loc pe stadionul Areni , dar vor avea avantajul cunoasterii rezultatului obtinut azi de alb-rosii. Brigada bucuresteana care va oficia la meciul pancenilor este compusa din trei bucuresteni: Ionel Ciurus, ajutat la cele doua margini de Nicolae Harbuzariu si Mihail Grigoriu. Observator de arbitri va fi Silviu Cringasu din Ploiesti. FC Panciu nu va putea conta nici la acest joc pe serviciile atacantului Danut Dobrescu, inca in refacere dupa o accidentare mai veche. Cu victoria cuvint de ordine in vestiar, FC Panciu asteapta apoi si un eventual pas gresit al liderului, care sa scurteze distanta dintre primele doua clasate ale seriei. Oficialii si jucatorii gruparii dintre vii spera si intr-un arbitraj bun la partida de la Galati, nu unul submediocru ca in etapa precedenta, cind au invins totusi pe teren propriu pe Poli II Iasi, cu 2 "" 1. (Ciprian FANARU)

Programul etapei a XXI-a:

Dunarea II Galati "" FC Panciu

CSM Pascani "" Ceahlaul II Piatra Neamt

FC II Vaslui "" Petrotub Roman

Willy Bacau "" Pambac Bacau

Poli II Iasi "" Cetatea Tg. Neamt

Rapid CFR Suceava "" CF Braila (simbata ora 15.00)

Aerostar Bacau "" Otelul II Galati

Poli Galati "" CS Gura Humorului 3-0 MV

CSM Focsani "" sta












În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.