Sport

Echipa de futsal a intrerupt sirul victoriilor

Ciprian Fânaru
23 mar 2010 504 vizualizări
Formatia de prima liga CSM 2007 Focsani a pierdut ieri meciul restanta contind pentru etapa a XIX-a a Ligii I de futsal.

Focsanenii au fost invinsi la limita de Spicom Sf. Gheorghe, scor final 2 "" 1. Partida s-a jucat la Tg. Secuiesc, unde isi disputa meciurile de acasa echipa locala KSE, divizionara secunda. Golul vrincenilor, care au ratat si o lovitura de la 10 metri cu 45 de secunde inainte de final, a fost marcat de Sararu, in minutul 7. Din lotul care a abordat meciul cu Spicom au absentat Toader "" accidentat la incalzire, Ilas si Munteanu. CSM a fost obligata astfel sa se bazeze la aceasta partida doar pe portar si sase jucatori de cimp. "Am dominat prima repriza, dar nu am concretizat. Am avut in fata o echipa de lupta, si arbitrajul le-a permis sa joace dur, s-a simtit si oboseala de la meciurile din cupa. In concluzie, nu meritam sa pierdem ", ne-a declarat antrenorul secund Orlando Donciu, care spune ca el si echipa sa asteapta acum o tragere la sorti favorabila in Cupa Romaniei. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.