Sport

Focsaniul gazduieste zona de handbal la Cupa Liceelor

Ciprian Fânaru
19 mar 2010 459 vizualizări
Sala Polivalenta din Focsani va fi luna viitoare scena etapei zonale a Cupei Liceelor la handbal. Acest lucru a fost stabilit in cadrul intilnirii desfasurate recent la Constanta, unde in afara de Elena Frincu, coordonatorul pentru zona de Sud Est, au mai fost prezenti din judetul nostru seful Directiei pentru Sport Vrancea, Daniel Gongu, inspectorul de specialitate Vica Minca si directorul Directiei pentru Tineret, Adrian Baciu.

Astfel, in luna aprilie, la Focsani vor veni peste 100 de tineri sportivi din judetele zonei de Sud Est a Romaniei, meciurile urmind sa se desfasoare in Sala Polivalenta. Celelalte judete vor organiza fazele zonale la celelalte discipline, adica fotbal, baschet, tenis de masa si atletism. Turneul a fost atribuit Vrancei si fiindca in special Adjudul, dar si Focsaniul fac an de an o figura frumoasa la turneele de handbal rezervate juniorilor, obtinind calificari in fazele superioare si chiar medalii nationale la aceste categorii de virsta. Printre principalele scopuri ale acestei competitii se numara descoperirea de noi talente in sportul de performanta, promovarea sportului la nivel de masa in rindul elevilor, dar si cresterea nivelului de sanatate al populatiei si organizarea periodica de intreceri sportive care sa motiveze copiii sa faca miscare. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.