Sport

Patru rugbysti in lotul pentru Georgia

Ciprian Fânaru
13 mar 2010 435 vizualizări
31 de jucatori sint in lotul Romaniei pentru partida de simbata cu Georgia, 17 inaintasi si 14 treisferturi. Dintre acestia se vor alege cei 23 de pe foaia de joc

Cei patru rugbysti formati la Liceul cu Program Sportiv Focsani selectionati pentru confruntarea din Cupa Europeana a Natiunilor contra gruzinilor sint Dragos Dima (FC Oloronais), Daniel Ianus (CSA Steaua Bucuresti), Stefan Ciuntu si Ionut Botezatu (ambii CSM Baia Mare). Lotul georgienilor pentru meciul de simbata are doar 23 de jucatori. Meciul Romania "" Georgia se joaca simbata, de la ora 14, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala si va fi televizat pe TVR2. (C. F.)


Judoka lupta in finala la Oradea


Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea va fi in acest weekend gazda editiei din 2010 a Campionatului national de judo de tineret, U 23. Aproape 200 de sportivi din intreaga tara se vor lupta pentru medaliile de la finala, atit la feminin cit si la masculin. Din confruntarile de pe tatami nu vor lipsi sportivii legitimati la cluburile vrincene LPS "" CSM Focsani, CS Unirea Focsani si CSS Adjud, care si-au propus sa cucereasca noi medalii la categoriile de greutate la care vor lupta. (C. F.)


Voleibalistele au avut amical la Bucuresti


Formatia de volei de prima liga CSM 2007 Focsani a disputat aseara un joc de verificare la Bucuresti, in compania divizionarei secunde CSM Bucuresti. Meciurile amicale contra dintre cele doua echipe au devenit deja obisnuinta, acestea inilnindu-se si in liga secunda. Focsanencele au jucat aceasta partida la sfirsit de saptamina deoarece vor sa fie in forma pentru etapa de miercuri din Divizia A1. Elevele lui Marian Radulescu vor da piept atunci cu un adversar dificil, Stiinta Bacau. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.