Sport

Perechea Hariga/ Dragu, cooptata in lotul national

Dan Chiriac
12 mar 2010 1632 vizualizări
Clubul Elite Focsani a obtinut locul 6 la nivel national, la juniori

Perechea Cristian Hariga/Noemi Dragu, de la Clubul de Dans Sportiv Elite Focsani, a avut o prestatie apreciata la Campionatele Nationale de profil. Intrecerile au avut loc in perioada 6-7 martie 2010 la Sala Polivalenta din Bucuresti. Competitia s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv si a beneficiat de o participare record, cu cei mai buni sportivi de la cele peste 150 de cluburi din tara. Clubul Elite Focsani a avut si in acest an rezultate notabile prin perechea Cristian Hariga- Dragu Noemi, care a reusit calificarea in finala, de pe locul 6, in concursul juniorilor II. In urma acestui rezultat, perechea vrinceana a fost cooptata in lotul national al Romaniei, sectiunea standard. Perechea a confirmat si in acest an, dupa ce in ultimii ani cei doi dansatori au fost obisnuiti ai podiumurilor concursurilor nationale, dar au obtinut rezultate bune si la concursurile internationale din Praga si Riga 2009. La nationale, o evolutie buna a avut si perechea Cristian Panaite - Raluca Hotoi. Aflata la prima participare la un campionat national, aceasta a fost aproape de calificarea in semifinala la categoria copii II. In acelasi timp cu campionatul national au avut loc si o serie de concursuri nationale pe clase. La juniori I, clasa E, perechea Emilian Rotaru - Ramona Micu s-a clsat pe primul loc, iar perechea Catalin Clincescu-Camelia Panaite s-a clasat pe locul trei. Tinerii sint pregatiti de antrenorul Iulian Mazilu. "Sper ca si in 2010 cei peste 40 de sportivi legitimati la Clubul Elite sa reprezinte cu succes clubul in competitiile nationale si internationale, asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani", ne-a spus Iulian Mazilu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 7 ore, 28 minute, 47 secunde
bravo noemi...sunt mandra de tine
, acum 739371 zile, 7 ore, 28 minute, 47 secunde
Bravo Noemi si Cristi!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.