Sport

Adjudul a batut la 20 de goluri Focsaniul

Dan Chiriac
11 mar 2010 678 vizualizări
Sportivii adjudeni au debutat cu dreptul la turneul de la Focsani

La Sala Polivalenta din Focsani a inceput ieri primul turneu din Campionatul National rezervat handbalistilor juniori I. Primul joc al etapei de ieri a programat derby-ul judetean dintre LPS Focsani si CSS Adjud. Adjudenii porneau cu prima sansa, dar meciul nu se anunta prea relaxat, dupa ce focsanenii au produs marea surpriza, in urma cu o luna, si au batut Adjudul la juniori II. Elevii lui Emil Dumitru au luat meciul in serios inca de la inceput si nu au lasat prea multe sanse echipei pregatite de Catalin Danciu. Diferenta pe tabela a crescut constant, adjudenii distantindu-se pina in minutul 20 la 10 goluri. Diferenta a fost pe masura si la pauza, cind CSS Adjud conducea cu 20 - 9. Meciul a curs identic si in repriza a doua, cind adjudenii au dus diferenta pina la 20 de goluri. La finalul celor 60 de minute de joc, CSS Adjud s-a impus cu 41 - 21, o diferenta normala tinind cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Ocupanta locului doi in clasament, LPS Braila, a avut zi de puaza ieri, astfel incit, formatia din Adjud si-a marit diferenta la trei puncte in fruntea clasamentului. CSS Galati si LPS Constanta au cistigat partidele jucate cu LPS Buzau si CSS Medgidia. Azi sint programate noi partide, jocurile urmind sa inceapa la orele 10.00, 11.30 si 13.00. Initial, competitia trebuia sa se desfasoare la Adjud, dar cum orasul din nordul judetului nu dispune de o sala care sa corespunda cu cerintele Federatiei Romane de Handbal, organizatorii au selectat sala din Focsani. (Dan CHIRIAC)

Rezultate:

LPS Focsani "" CSS Adjud 21 - 41

CSS Galati "" LPS Buzau 50 - 29

CSS Medgidia "" CSS Constanta 28 - 29

LPS Braila "" sta

Azi se joaca:

LPS Buzau - CSS Medgidia

CSS Adjud - CSS Galati

LPS Braila - LPS Focsani

CSS Constanta "" sta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 7 ore, 43 minute, 31 secunde
Bravo Emile. Felicitari copiilor care dau dovada de un spirit de sacrificiu rar intalnit in prezent.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.