Sport

Fetele au jucat volei de ziua lor la Cupa 8 martie

Ciprian Fânaru
9 mar 2010 530 vizualizări
Turneul a fost cistigat de echipa Scolii Nr. 3

Directia pentru Sport (DS) Vrancea a organizat in colaborare cu catedra de educatie fizica si sport a Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau" cea de-a VIII-a editie a Cupei 8 Martie. Competitia desfasurata ieri in sala de sport a colegiului a adunat la start, pe linga echipa gazda, si echipele Colegiului Tehnic "Valeriu D. Cotea", Scolii Nr. 3 "" campioana judeteana si Scolii cu clasele I-VIII Golesti. Sub arbitrajul profesorilor Dumitru Bostanaru, Petrica Damian si Ica Velicu, formatiile si-au disputat meciurile in sistem eliminatoriu. Prin jocul prestat, echipele celor doua scoli generale au demonstrat ca un bagaj tehnic bine pus la punct. A cistigat la final Sc. Nr. 3, cu 2 "" 0 (26 "" 24, 25 "" 21). La licee s-a impus cu 2 "" 0 la seturi (25 "" 23, 25 "" 9) echipa Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau", pregatita de prof. Ionel Ambrosie. Finala mica si locul III au fost acontate de Scoala Golesti, care a dispus de formatia de la "Valeriu D. Cotea" cu 2 "" 0 (25 "" 15, 25 - 14). In finala mare, "Edmond Nicolau" a cedat surprinzator in fata echipei Scolii Nr. 3, scor 0 "" 2 (14 "" 25, 23 "" 25), dupa ce in setul II fetele de la "Edmond Nicolau" au condus cu 4 si 5 puncte. S-au remarcat la aceasta competitie sportivele Cosmina Tanasescu, Mihaela Cursaru, Lavinia Zbirciog, Cosmina Maftei, Florentina Zagan, Gabriela Calota, Ramona Pamfil si Raluca Damian. Prof. Ionel Ambrosie le-a inminat la final echipelor participante cupe, diplome si dulciuri. La intrecere a asistat si reprezentantul DS, Florin Chiper. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.