Sport

Ionel Badiu, eseu si locul III la memorialul Eroii Revolutiei

Ciprian Fânaru
9 mar 2010 479 vizualizări
Rugbystul vrincean a reusit sa marcheze un eseu pentru Rugby Club Judetean Farul duminica, în finala pentru locurile 3 - 4 a Memorialului Eroii Revolutiei. Echipa constanteana a invins Politehnica Iasi cu scorul de 19 - 8, punctele victoriei fiind reusite de Apostol, Lazar si Badiu - cite un eseu, si Nicolae - doua transformari

"Am pus accentul si pe folosirea mai multor jucatori foarte tineri, iar acest lucru s-a observat. în meciul cu Iasi s-au jucat doua reprize de cite 30 de minute", a spus antrenorul Adrian Tinca. Turneul organizat in memoria fostilor jucatori Florica Murariu si Radu Durbac a fost cistigat de Steaua, 21 "" 0 in finala cu Enysei Krasnoyarsk, vicecampioana Rusiei. Stelistul Daniel Ianus, format de asemenea la LPS Focsani, a inscris un eseu in finala mare. Dupa ce simbata evoluase pentru nationala de tineret in amicalul contra celor de la CSM Bucuresti, jucat la Izvorani, Badiu a fost chemat sa intre pe teren si pentru echipa sa de club, Farul Constanta. Perioada urmatoare va fi una incarcata pentru pilierul vrincean, care se va alatura din nou lotului U21 pe 22 martie, "stejareii" avind programate noi jocuri de verificare in compania prim-divizionarelor bucurestene Dinamo, Steaua si CSM. Pe 27 martie debuteaza si campionatul national de seniori, in care Farul va incepe contra celor de la RC Birlad. Principalul obiectiv al rugbystului vrincean pentru 2010 este pastrarea titlului de campion european de tineret. Competitia inter-tari va debuta la inceputul lunii mai si va fi gazduita de Germania. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.