Sport

Handbalistii reinnoada sirul victoriilor

Ciprian Fânaru
8 mar 2010 465 vizualizări
Universitatea Bucovina II Suceava - CSM 2007 Focsani 23 - 24 (12 - 16), ieri intr-un meci din cadrul etapei a XIV-a a Diviziei A

Echipa de handbal de liga secunda CSM Focsani a cistigat ieri la limita pe terenul echipei a doua a Universitatii Bucovina Suceava. Chiar daca au avut in rindurile lor si doi jucatori de la prima echipa, sucevenii nu au putut face fata tavalugului vrincean. "Am avut un inceput de meci foarte bun, am condus si cu 7 "" 1 in debutul partidei, apoi lucrurile s-au mai echilibrat. Suceava a dovedit ca este o echipa de luptatori, dar si noi ne-am intrebuintat foarte serios. Ei au condus o singura data, la inceput, cind au avut 1 "" 0 si s-au apropiat apoi pe final. Desi am avut parte de multe eliminari, opt la numar, tot jocul a fost la mina noastra. Este o victorie foarte importanta pentru ca sper sa ne redresam situatia in clasament, mai ales ca avem acum trei meciuri la rind acasa", ne-a declarat Lucian Tucan, antrenorul focsanenilor. Formatia vrinceana se afla la cel de-al doilea succes consecutiv, dupa runda precedenta le administrase un concludent 22 "" 14 celor de la HC Vaslui. Pentru CSM Focsani au evoluat portarii Ciubotaru, Closca si jucatorii de cimp Popa (1), Negrea (5), Vasilache (2), Gheorghe (2), Stan (3), Neata (3), Maftei (3), Moldoveanu (1), Costache (4), Vasile si Voicu. Urmatoarea partida pe care o vor juca handbalistii focsaneni e programata duminica, 14 martie, la Sala Polivalenta, contra celor de la Poli Iasi. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.