Sport

Doua seturi bune, unul jalnic

Dan Chiriac
8 mar 2010 455 vizualizări
Penicilina Iasi - CSM Focsani 3 - 0 (25 - 17, 25 - 5, 25 - 23), in prima liga de volei u rezultatul este asemanator cu bugetul alocat sportului vrincean

Echipa de volei CSM Focsani a pierdut in fata celor de la Penicilina Iasi, dupa un meci cu perioade bune de joc din partea focsanencelor. Primul set a revenit gazdelor cu 25 "" 17, pentru ca setul secund sa fie un adevarat tur de forta pentru iesence. Setul trei a fost echilibrat, focsanencele fiind la un pas sa obtina chiar victoria. Cauzele acestor esecuri ar trebui cautate si in bugetul mic alocat echipei. In sedinta de saptamina trecuta a Consiliului Local, consilierii locali PSD si viceprimarul Bogdan Matisan au redus bugetul alocat sportului vrincean pe motiv ca nu sint rezultate. Ce nu stiu alesii PSD este faptul ca performanta nu se poate face cu citiva lei, dupa cum spun oficialii echipei, in conditiile in care o singura jucatoare de la Penicilina Iasi este mai bine platita decit toate de la Focsani. Situatia este asemanatoare si la echipele de futsal sau fotbal. Consilierii municipali vor rezultate in conditiile in care nu dau bani la echipe nici macar cit in orase precum Panciu sau Pascani, localitati mult mai mici ca Focsaniul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.