Sport

Echipa de futsal ar putea juca cu Design Brasov

Dan Chiriac
5 mar 2010 542 vizualizări
Focsanenii au sters in doar trei zile impresia lasata dupa partida de la Odorhei u CSM Focsani a invins de doua ori pe Moldocor Piatra Neamt u dupa 6 - 3 in campionat, focsanenii au trecut dupa executarea penalty-urilor, cu 8 - 7, in Cupa Romaniei

Calificarea obtinuta miercuri seara, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, a inveselit atmosfera in rindurile echipei de futsal. Jucatorii si-au revenit dupa esecul de la Odorhei si au obtinut doua victorii in fata celor de la Moldocor Piatra Neamt. Ambele partide au aratat ca atunci cind sint motivati, jucatorii echipei de futsal pot juca de la egal la egal cu adversarele din Liga intii. Atunci cind stau cu gindul la salariile neachitate sau la problemele de acasa, fotbalistii ajung sa evolueze cum au facut la Odorhei, intr-o partida televizata in direct. Daca autoritatile locale si-au exprimat, pe buna dreptate, dezamagirea pentru jocul de la Odorhei, acum, edilii ar trebui sa aprecieze jocul facut de echipa in ultimele doua partide. "Baietii si-au facut datoria, iar cei din jurul sportului ar trebui sa inteleaga ca aceasta echipa este printre putinele care produc bucurii in viata sportiva. Meciul de la Odorhei a fost o lectie, ne-am trezit din pumni si am aratat ca avem si valoare. Poate oamenii nu stiu cite sacrificii fac sportivii si de cite sacrificii este nevoie pentru sportul de performanta. Speram sa avem si sprijinul autoritatilor pentru ca, singuri, cu toata bunavointa noastra, nu putem face nimic", ne-a spus Orlando Donciu, antrenorul secund al echipei de futsal. Acesta a condus echipa in partidele cu Piatra Neamt, in conditiile in care Petrache Gurguiatu a fost eliminat in prima partida si suspendat in cel de-al doilea meci. CSM Focsani va juca in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, cel mai probabil cu Design Brasov. Echipele calificatein aceasta faza sint City"â„¢us Tg. Mures, Design Brasov, Concordia Chiajna, United Galati, Spicom Sf. Gheorghe, ACS Odorheiul Secuiesc si CSM Focsani. Fiind doar sapte echipe calificate, City"â„¢us Tg. Mures, ocupanta primului loc in Liga intii, va sta, fiind deja calificata in semifinale. Cele sase echipe ramase vor fi impartite in functie de zona geografica, dar si de pozitia din Liga intii. ACS Odorhei va juca cel mai probabil cu Spicom Sf. Gheorghe, cele doua echipe fiind vecine de judet. Astfel, CSM Focsani va juca cu Design Brasov, pentru ca United Galati sa intilneasca pe Concordia Chiajna. Pina atunci, focsanenii vor avea etapa de pauza la finalul acestei saptamini. Focsanenii trebuiau sa joace in deplasare cu Spicom Sf. Gheorghe, dar echipa din Covasna are sala ocupata. Partida a fost aminata, astfel incit, urmatorul meci al echipei de futsal va avea loc la Focsani, pe 14 martie, cind elevii lui Gurguiatu si Donciu vor primi replica celor de la Clujana Cluj. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.