Sport

Jaristea a cistigat la masa verde

Dan Chiriac
4 mar 2010 563 vizualizări
Decizia nu este definitiva

Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea a decis marti seara sa omologheze partida dintre Avintul Jaristea si Viitorul Homocea cu scorul de 3 - 0. Pe teren, oaspetii s-au impus cu 2 -0. Comisia de Disciplina a schimbat rezultatul de pe teren pentru ca delegatul echipei din Homocea nu a venit la sedinta cu cei trei jucatori contestati. De asemenea, jucatorul Ionel Dragomir, folosit pe tot parcursul jocului de duminica, nu ar fi avut drept de joc dupa ce a fost suspendat timp de un an de zile, dupa ce in luna mai 2009 l-a lovit pe asistentul Cristi Voicu. In aceste conditii, Avintul Jaristea a primit victoria la masa verde. Viitorul Homocea va trebui sa plateasca si o amenda de 200 de lei. Decizia nu este insa definitiva, echipa din Homocea avind drept de recurs in 48 de ore. Cazul trebuie analizat pina duminica cind se reia Liga a patra. Duminica, de la orele 11.00 se vor juca partidele: Grupa A: Unirea Pufesti - Vointa Odobesti, Chimica Marasesti - Unirea Bolotesti, Avintul Jaristea - FCM Adjud, Foresta Brosteni - Viitorul Homocea, Unirea Tifesti - Soimii Naruja, Trotusul Ruginesti - FC Ploscuteni, Siretul Suraia - Vulturul Paunesti. Grupa B: Dinamo Tataranu "" Energia Vulturu, Unirea Milcovul "" Vointa Sl. Ciorasti, Zorile Cotesti "" Victoria Gologanu, AS Cimpineanca "" National Golesti, Vointa Cirligele "" FC Dumitresti, Gloria Balesti "" ASA Steaua. Flacara Urechesti va sta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.