Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
3 mar 2010 465 vizualizări
Ministiri din sport

Amical la Golesti


Azi, cu incepere de la orele 15.30, va avea loc o partida amicala la Golesti. Echipa locala National va da piept cu echipa AS Lanurile, din judetul Buzau. Golestenii se pregatesc pentru inceperea returului Ligii a patra si au mai sustinut doua partide de pregatire pina acum. Simbata, la Boldu, golestenii au invins echipa locala cu 2 - 1, iar duminica, acestia au terminat la egalitate, 1 - 1, cu echipa de juniori de la CSM Focsani. (D. C.)


Selectie la copii


Grupele de copii de la cluburile din judet au luat parte ieri la doua actiuni de selectie. Dimineata, copiii de la grupele 1995 s-au deplasat la Buzau unde au luat parte la trialul organizat sub coordonarea antrenorului Teodor Stet. Mai multi copii de la CSM Focsani si AS FC Unirea Focsani au fost retinuti pentru a participa la selectia de zona. Grupele 1996 s-au intilnit dupa-amiaza la stadionul "Milcovul". Tot antrenorul Teodor Stet a fost cel care a facut alegerile pentru faza urmatoare a trialului. (D. C.)


Arbitrii se reunesc joi


Arbitrii din judetul Vrancea se vor reuni joi, de la orele 17.00, la stadionul "Milcovul" pentru a discuta problemele legate de reluarea returului Ligii a patra. La sedinta va lua parte si galateanul Silviu Ilie, fostul asistent FIFA, care este reprezentantul zonal pentru judetul Vrancea in probleme de arbitraj. Prezenta arbitrilor din Colegiul Vrancea este obligatorie, dupa cum au precizat reprezentantii AJF si cei ai Colegiului de Arbitri. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.