Sport

Va fi razboi?

Dan Chiriac
3 mar 2010 666 vizualizări
CSM Focsani - Moldocor Piatra Neamt, azi, de la orele 17.00, in sala Liceului cu Program Sportiv din Focsani

Partida de azi dintre cele doua formatii se anunta a fi una incendiara, dupa incidentele aparute duminica in partida din campionat. Cele doua formatii se declara a fi prietene, dar partidele directe se transforma intotdeauna in dueluri aprige care au eliminari, goluri contestate sau proteste. In aceste conditii, iubitorii fotbalului se asteapta la un nou meci cu scintei, mai ales ca jocul va avea loc la sala Liceului cu Program Sportiv Focsani. Cum la Sala Polivalenta incepe azi tirgul de confectii, partida a trebuit sa fie mutata intr-o alta sala. A mai existat varianta salii din Marasesti, cea care corespunde cerintelor impuse de Federatia Romana de Fotbal, avind si tribune. "Era destul de greu pentru ca aveam nevoie de forte de ordine de acolo, salvare sau pompieri din Marasesti si ne-ar fi fost mai greu sa organizam acest joc. In aceste conditii am ales sa disputam jocul la sala Liceului cu Program Sportiv, chiar daca accesul publicului ar putea fi limitat", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Meciul a fost in pericol sa nu se joace, dar rivalitatea dintre cele doua echipe a facut ca intilnirea sa aiba totusi loc. "Am avut dificultati pentru a gasi bani pentru baremul de arbitraj. Ne-am gindit chiar sa nu jucam aceasta partida, dar dupa cele intimplate la jocul de duminica am decis sa facem toate eforturile pentru a gasi bani si a le demonstra nemtenilor ca victoria nu a fost intimplatoare", ne-a spus Daniel Gongu, directorul Comitetului Director de la CSM Focsani. Cei doi antrenori ai echipei CSM Focsani se vor baza in partida de azi si pe Vali Toader, capitanul echipei, suspendat la partida de duminica. In schimb, tehnicienii nu il vor folosi pe Marian Covaci, care a primit cartonas rosu in meciul de duminica si va fi suspendat. De asemenea, portarul Ivanciu nu va putea fi folosit, acesta fiind in continuare accidentat. Meciul va incepe la orele 17.00, dar publicul spectator este asteptat sa vina mai devreme, pentru ca cei doi arbitri, galatenii Captan si Balmus, ar putea limita accesul spectatorilor, in conditiile in care la Sala Liceului cu Program Sportiv nu exista tribune, iar stationarea publicului s-ar putea permite doar in spatele celor doua porti. Daca la meciurile de handbal sau baschet spectatorii stau pe latura de la intrare, acum acest lucru ar putea fi interzis, in conditiile in care securitatea nu ar putea fi asigurata, mai ales ca se anunta a fi un meci cu probleme. Decizia finala o vor lua cei doi arbitri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.