Sport

Am trecut peste perioada neagra

Dan Chiriac
2 mar 2010 544 vizualizări
Spune antrenorul Petrache Gurguiatu dupa CSM Focsani - Moldocor Piatra Neamt 6 - 3 (0 - 3)

Meciul de senzatie dintre CSM Focsani si Moldcor Piatra Neamt, desfasurat duminica seara la Polivalenta, se va repeta miine, de la orele 17.00, la sala LPS. Deoarece la Sala Polivalenta se va desfasura tirgul de confectii, partida dintre cele doua echipe, din cadrul Cupei Romaniei, va avea loc la sala Liceului cu Program Sportiv Focsani. Reactiile dupa meciul de duminica nu au incetat sa apara, iar arbitrul Bogdan Sorescu este pus la zid si de antrenorii celor doua echipe. "E bine ca am cistigat, am trecut peste perioada neagra, dar arbitrajul a fost controversat. A reusit prin maniera sa sa incite pe toata lumea. Cred ca acest Sorescu ori nu se pricepe, pentru ca a stricat cu o etapa inainte si partida de la Brasov dintre formatia locala si Chiajna, ori nu este atent in timpul meciului. Oricum, noi putem sa-i multumim, pentru ca prin maniera sa a reusit sa ne impinga in meci si sa ne faca sa cistigam. Miercuri, vom juca cu Moldocor, in cupa, dar la sala LPS. Nu au vrut sa aminam meciul, in speranta ca vor cistiga fara joc. In aceste conditii vom juca, cu orice risc, chiar daca intrarea spectatorilor ar putea fi limitata. Nu stiu ce au cei de la Piatra Neamt cu noi, cred ca este o ura ascunsa, pentru ca in rest, vorbim la telefon, ne intelegem, dar totul se schimba la meci. Este posibil ca meciul de miercuri sa creeze din nou incidente, dar noi vrem sa cistigam, sa le mai oferim o lectie. E bine ca ne arbitreaza Captan, de la Galati, un alt arbitru care ne-a facut numai probleme in campionat. Ar putea avea rolul lui Sorescu si sa mobilizeze la maxim echipa", ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul echipei de futsal. Bogdan Sorescu a fost criticat dur si de antrenorul oaspetilor, Cristian Coroama, care a fost cu greu oprit de jandarmi sa nu-l bruscheze pe arbitru. Dupa mai multe minute de asteptare, Sorescu a mers personal la fortele de ordine pentru a le cere sa-l scoata pe Cristian Coroama din spatiul tehnic, desi avea posibilitatea sa acorde cele trei minute regulamentare de asteptare si sa fluiere finalul jocului, daca tehnicianul nu ar fi parasit incinta de joc.


Week-end miraculos


CSM Focsani a avut un week-end foarte bun, cum se doresc a fi multe de acum incolo. Vineri, echipa de fotbal a cistigat cu 2 - 1 in fata celor de la FC 2 Vaslui si ramine intr-o pozitie care ii permite sa lupte in continuare pentru evitarea retrogradarii. Simbata, echipa de volei a obtinut prima victorie din campionat, 3 - 2 cu CSM Sibiu. Formatia lui Marian Radulescu va juca la finalul returului in play-out-ul pentru raminerea in prima liga. Si echipa de handbal a reusit sa cistige duminica. Seria victoriilor trebuia intregita de echipa de futsal. Dupa cum incepuse meciul, totul parea a fi imposibil. Numai ca revenirea miraculoasa din repriza a doua a elevilor lui Petrache Gurguiatu a intregit sirul succeselor echipelor de la CSM Focsani. "Sint bucuros pentru aceste succese si sper sa o tinem tot asa. Am aratat ca putem face si performanta la Focsani. Ma bucur ca golul cel mai important in jocul de futsal l-a reusit finul meu, Elvis Ilas, care mi-a dedicat golul imediat dupa reusita. Asteptam ca aceste succese sa aduca lumea la sala sau stadion si sa reusim sa ne indeplinim obiectivele in acest sezon", ne-a spus Daniel Gongu, presedintele Comitetului director de la CSM Focsani. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.