Sport

Homocea a cistigat, dar are trei jucatori contestati

Dan Chiriac
1 mar 2010 497 vizualizări
Ieri a avut loc prima partida din Liga a patra de fotbal, din 2010. La Odobesti, echipa Avintul Jaristea a dat piept cu Viitorul Homocea.

Meciul s-a incheiat cu victoria oaspetilor, care au marcat cele doua goluri ale partidei in ultimul sfert de ora al jocului. La final, gazdele au contestat trei jucatori de la Homocea, contestatia urmind a fi analizata de Comisia de Disciplina din cadrul AJF. Simbata si duminica au avut loc si mai multe partide amicale. La Boldu, in Buzau, National Golesti a invins cu 2 "" 1 in fata celor ce la Recolta Boldu. Golurile au fost marcate de Daniel Cretu si Marius Bodoc. Echipa golesteana a jucat ieri o noua partida de pregatire, cu echipa secunda de la CSM Focsani. Focsanenii au condus cu 1 - 0 dupa golul marcat de Tilvar, dar au fost egalati pe final, dupa golul lui Daniel Cretu. La Vulturu, echipa locala a intilnit pe Soimii Naruja, o echipa formata din jucatorii de la SLD Focsani. Oaspetii s-au impus cu 3 "" 2. Conducerea echipei gazde va organiza azi o actiune prin care se doreste marcarea zilei de 1 Martie. Conducatorii si jucatorii locali vor imparti flori si martisoare doamnelor si domnisoarelor din comuna. Simbata, Liviu Stanica, presedintele clubului SLD, a anuntat ca jucatorii de la aceasta grupare au renuntat sa mai joace la FC Dumitresti si se vor transfera la Naruja. Astfel, este posibil ca echipa FC Dumitresti, care anul trecut promova in liga a treia, sa se desfiinteze, mai ales ca si capitanul Marius Bodoc a plecat la National Golesti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.