Sport

Prima victorie, dupa mai bine de doua ore de joc

Dan Chiriac
1 mar 2010 522 vizualizări
CSM Focsani - CSM Sibiu 3 - 2 (25-20, 23-25, 25-23, 12-25, 15-11), in liga intii de volei feminn

Echipa de volei feminin a cistigat primul meci din acest sezon al Ligii intii. Ultima sansa a echipei focsanene de a sterge impresia lasata pe parcursul campionatului a fost fructificata. CSM Focsani a invins cu 3 "" 2 pe CSM Sibiu, la capatul unui meci care a durat peste doua ore. Primul set a fost dominat de focsanence care s-au impus cu 25 "" 20. Elevele lui Marian Radulescu puteau cistiga si setul secund, in care au condus in mai multe rinduri. Din pacate, o relaxare pe finalul setului le-a permis sibiencelor sa cistige cu 25 "" 23. La fel de echilibrat avea sa fie si actul al treilea. S-a mers cap la cap pina la 23-23, moment in care CSM Focsani a reusit doua puncte vitale in economia meciului. Din pacate, gazdele s-au relaxat prematur, iar setul patru nu a fost decit un tur de forta a sibiencelor, care au trecut repede pe tabela 25 "" 12. Spectatorii au sperat ca tie-breakul va aduce prima victorie din acest campionat. Oaspetele a inceput mai bine, a condus cu 1 "" 0, dar de aici totul a fost la discretia CSM-ului, care a condus in permanenta. Ultima incercare de revenire a sibiencelor a dus scorul la 11-10, dar posibilitatea obtinerii primei victorii le-a mobilizat la maxim pe focsanence. Sava, Taschiran sau Ivan au reusit sa blocheze totul, sa traga perfect, iar la final a fost 15 "" 11 pentru CSM. La final, bucuria a fost foarte mare. Fetele au salutat publicul si au facut hora bucuriei. Ar putea fi momentul revenirii. CSM Focsani mai are de disputat trei partide in campionat. Acestea nu vor avea insa importanta in lupta pentru evitarea retrogradarii. Focsanencele se vor pregati pentru play-out, unde vor juca cu IOR Bucuresti, CSM Sibiu si U. Cluj pentru evitarea retrogradarii. Simbata, CSM 2007 Focsani a jucat cu Adina Sava Samoila, Ana Maria Cimpoesu, Ecaterina Ghita, Monica Stoica, Mihaela Taschiran, Ancuta Mihaes, Alexandra Badea, Tatiana Grigorescu, Elena Ivan, Melinda Sipos. CSM Sibiu a raspuns cu Andreea Niculcea, Denisa Viloiu, Raluca Constantinescu, Ana Maria Scheau, Ionela Canea, Daria Antonie, Lorena Doncu, Sorina Marian, Denisa Moga, Nicoleta Titonca, Gabriela Donciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.