Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
25 feb 2010 469 vizualizări
Cristi Rusu, observator la Piatra Neamt

Focsaneanul Cristi Rusu a fost desemnat observator federal la partida din prima etapa a Ligii a treia, dintre Ceahlaul 2 Piatra Neamt si Dunarea 2 Galati. Partida va avea loc vineri, de la orele 14.00, pe stadionul sintetic de la "Ceahlaul". Meciul va fi condus de o brigada din Botosani formata din Dumitru Brinza, Ciprian Iovu si Adrian Vornicu. (D. C.)

Gheorghiu a omologat stadionul de la Tg. Neamt

Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, Stan Gheorghiu, a participat ieri la reomologarea stadionului din Tg. Neamt. Stadionul "Cetate" a fost verificat pentru partidele pe care formatia locala le va disputa in Liga a treia. Dupa incidentele din tur, cind pe mai multe stadioane portile erau mai mici, cei de la Federatia Romana de Fotbal au hotarit sa inspecteze toate stadioanele din esaloanele inferioare. (D. C.)

Derby-ul are loc in etapa a doua

Cupa "Hagi" la minifotbal va programa derby-ul in etapa a doua, care va avea loc simbata, 7 martie. Competitia va debuta pe 7 martie, cind se vor desfasura primele doua etape. Urmatoarele doua runde vor avea loc pe 14 martie, pentru ca, pe 21 martie sa aiba loc etapa finala. La startul acestei faze s-au inscris echipele CSM Focsani, AS FC Unirea Focsani, Prosport Focsani, Viitorul Sihlea, FC Panciu si Steaua Marasesti. Pentru calificarea la faza de zona se vor lupta CSM Focsani si AS FC Unirea Focsani. Cele doua formatii se vor duela in runda a doua. (D. C.)

CSM Focsani merge la Iasi

Grupa 1999 de la CSM Focsani pregateste faza judeteana a Cupei Hagi. Simbata, focsanenii vor merge la Iasi, unde vor disputa trei partide amicale cu echipele locale, LPS, Politehnica si CSS. Echipa pregatita de Alin Samoila a jucat si la finalul saptaminii trecute trei partide amicale la Piatra Neamt, dar evolutia echipei a avut de suferit dupa ce jucatorii nu s-au antrenat mai multe saptamini din cauza vremii nefavorabile. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.