Sport

Se joaca vineri

Dan Chiriac
24 feb 2010 501 vizualizări
Meciul dintre CSM Focsani si FC 2 Vaslui se joaca conform programarii initiale

Conducerea echipei de fotbal CSM Focsani a anuntat ieri ca partida din prima etapa a returului cu FC 2 Vaslui se va juca tot vineri. Desi Dan Dumitru a declarat ca ar dori ca meciurile din retur sa se joace simbata dupa-amiaza, in cele din urma acest lucru nu s-a mai intimplat. Ramine de vazut daca in rundele viitoare focsanenii isi vor muta partidele pentru simbata. Avantajele ar fi in posibilitatea de a aduce mai multi spectatori la meci, in conditiile in care, vinerea dupa-amiaza, lumea este la munca. De asemenea, iubitorii de fotbal nu ar mai fi in situatia de a alege unul dintre cele doua meciuri care au loc simultan in Vrancea. Vineri, FC Panciu joaca tot pe teren propriu, de la aceeasi ora, cu Willy Bacau. Ambele partide vor incepe la orele 14.00, iar brigazile de arbitri vor fi anuntate in cursul zilei de azi. Tot azi, o delegatie de la CSM Focsani va merge la Bucuresti pentru a lamuri problema antrenorilor. In acest moment, CSM Focsani nu poate avea pe banca tehnica pe nici unul dintre cei doi tehnicieni, Adrian Toma sau Aurel Pastia, pentru ca situatia lor contractuala nu a fost lamurita deocamdata. Tot azi se vor depune la Federatia Romana de Fotbal actele pentru transferurile lui Besa, Eugen Stefan sau Bira. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.