Sport

Primarul, pus in tema cu situatia echipei de fotbal

Dan Chiriac
23 feb 2010 572 vizualizări
Cei din conducere vor sa-i scada salariul lui Octavian Bucataru si sa-l excluda din echipa de futsal Conducerea echipei de fotbal CSM Focsani s-a intilnit ieri dupa-amiaza cu primarul Decebal Bacinschi

Problemele legate de reluarea campionatului au fost prezentate de catre Daniel Gongu, Dan Dumitru si Marian Radulescu. Edilul a fost informat despre problemele aparute in privinta antrenorului principal, care va fi trecut pe foaia de joc in retur. Contractul lui Adrian Toma trebuie inregistrat la federatie pentru ca acesta sa poata lua loc pe banca de rezerve la meciurile oficiale. Nici transferurile lui Besa, Eugen Stefan sau Bira nu au fost rezolvate pina acum, desi mai sint doar trei zile pina la meciul cu FC 2 Vaslui. Cea mai neasteptata propunere a venit in privinta lui Octavian Bucataru. Cei din conducere au cerut ca salariul acestuia sa fie diminuat cu 1.000 de lei, pentru evolutiile slabe din ultima vreme de la echipa de futsal. Acesta ar urma sa faca parte doar din echipa de la iarba, daca propunerea va fi acceptata. Bucataru a fost luat in vizor dupa ce a gresit la doua dintre golurile primite de echipa de futsal la partida de la Odorhei, pierduta cu 12- 2, dar si dupa ce a dorit sa se transfere la Panciu, in aceasta iarna. Ieri, Federatia Romana de Fotbal a decis sa nu amine returul din Liga a treia, astfel incit cele doua echipe vrincene, CSM Focsani si FC Panciu, vor relua campionatul la sfirsitul acestei saptamini. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.