Sport

Augustin isi pierde cumpatul

Ziarul de Vrancea
17 feb 2005 1855 vizualizări
Tehnicianul Unirii Focsani l-a amenintat ieri pe jurnalistul nostru, Cristi Irimia. "O sa ne intilnim in alte vremuri si ai sa vezi tu!", a spus "Oneata"


Augustin a trecut la amenintari


Ieri, la orele 10.54,57, antrenorul Unirii Focsani, Ionel Augustin, l-a sunat pe telefonul mobil pe redactorul nostru sportiv Cristi Irimia si l-a amenintat pentru ceea ce a scris in numarul de ieri al Ziarului de Vrancea: "O sa ne intilnim in alte vremuri si ai sa vezi tu!", i-a spus tehnicianul divizionarei B vrincene, fara a contesta insa adevarul celor scrise. Convorbirea, in fapt un monolog plin de jigniri din partea lui Augustin, a durat doar 22 de secunde, si a fost inregistrata de jurnalist. Acesta a spus, insa, ca nu-l va da in judecata pe Oneata pentru amenintarile proferate la adresa sa: "Ii inteleg supararea domnului Augustin, insa am vrut sa le arat microbistilor vrinceni adevarata sa fata. Una declara in culise si altceva spune cind iese in public. Din punctul meu de vedere, desi il credeam un antrenor cu personalitate, Oneata este usor manevrabil de persoanele care l-au adus la Focsani, in special de Marian Oprisan. Ramine clar pentru mine un lucru: Augustin a mintit spunind ca nu poate iesi in public sa declare ceva despre situatia echipei, pentru ca peste citeva ore sa-si dea arama pe fata si sa se prezinte la o emisiune televizata de sport, in care a atacat voalat atitudinea ziarului nostru. Ulterior, «Oneata» a admis ca tot ceea ce am scris pina acum in Ziarul de Vrancea corespunde realitatii. Ce alta dovada mai trebuie pentru ca aceasta marturisire a sa sa demaste practic atitudinea celor care-l manevreaza si care au intentionat sa mute pisica de la ei din curte in alta ograda?

Daca lucrurile la Unirea se vor reglementa, il voi sprijini pe Augustin asa cum am facut-o si pina acum. Nu vreau sa creada ca am ceva personal cu el, chiar daca si-a pierdut cumpatul si m-a amenintat. Cred in puterea sa de a-si recunoaste greseala si de a reveni pe drumul normalitatii in ceea ce priveste relatia dintre un om de sport si mass-media", a precizat Cristi Irimia

Ce ar risca Augustin?

Daca jurnalistul nostru l-ar da in judecata pe Augustin, acesta ar risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la 3 ani sau o amenda, in cazul in care va fi gasit vinovat de amenintare, infractiune prevazuta de art. 193 din Codul Penal. Cum actiunea penala se pune in miscare la plingerea prealabila a persoanei vatamate, iar Cristi Irimia a anuntat ca nu va face acest lucru, este de la sine inteles ca totul se va sfirsi aici. "Daca va reveni cu amenintarile la adresa mea, nu-l voi mai ierta", a conchis Cristi Irimia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.