Sport

Fara medalii la finala Ne Waza

Ciprian Fânaru
22 feb 2010 485 vizualizări
Judoka vrinceni nu au reusit sa cistige vreo medalie la finala Campionatului National de Ne Waza, rezervat categoriei de virsta sub 23 de ani.

Competitia gazduita simbata, 20 februarie, de Sala Olimpia din Ploiesti, a reunit la start 85 de sportivi (54 la masculin si 31 la feminin) legitimati la 27 de cluburi din tara. Cele mai bune clasari, din pacate nu pe podium, le-au apartinut judokanilor de la CSM "" LPS Focsani. Georgiana Dorofte, medaliata cu bronz la editia trecuta, a terminat pe locul al cincilea la categoria de greutate 63 kg. Pe aceeasi pozitie a incheiat si colegul sau de club Bogdan Badiu, in limitele categoriei 81 kg, in timp ce George Neagu, tot de la la LPS Focsani, a izbutit doar un loc sapte la aceasta categorie. Pentru judoka vrinceni urmeaza finala Campionatului National individual rezervat cadetilor sub 17 ani. Lupta pentru medalii se va da pe 27 "" 28 februarie la Baia Mare. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.