Sport

Batute si cu cadetele

Dan Chiriac
22 feb 2010 542 vizualizări
Metal Galati - CSM Focsani 3 - 0 (25 - 7, 25 - 15, 25 - 17), in Liga intii de volei

Echipa de volei feminin CSM Focsani a pierdut fara drept de apel meciul cu campioana Romanei. Gazdele au folosit formula de baza doar in primul set, lucru care s-a vazut pe tabela de marcaj. Dupa doar 12 minute a fost 25 "" 7, moment in care tehnicianul gazdelor a trimis in teren doua jucatoare de la echipa de cadete. Chiar si asa, focsanencele nu au contat prea mult in actul secund. Doar pina la 8 "" 6 a fost un echilibru teoretic, dupa care gazdele s-au distantat la 16 "" 11 si 25 "" 15. In actul trei, galatencele au intrat pe teren cu patru cadete si au dominat in continuare jocul. A fost la final 25 "" 17, meciul durind mai putin de o ora. Antrenorul gazdelor, Zoran Terzici, le-a trimis in teren la inceputul partidei pe Sabina Miclea, Daiana Muresan, Nneka, Jelena Alajbeg, Sonja Borovinesk si Alexandra Trica. Au mai evoluat Andra Stresina, Mihaela Stinga, Iuliana Cazamir si Ana Maria Berdila. CSM Focsani a jucat cu Adina Sava Samoila, Mihaela Taskiran, Elena Ivan, Tatiana Grigorescu, Melinda Sipos, Monica Stoica. Au mai intrat Ana Maria Cimpoiesu, Ecaterina Chita, Iuliana Vasilache, Oana Oprea, Ancuta Mihaies si Alexandra Badea. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.