Sport

Pusi sa alerge pentru a plati esecul cu Partizanul Merei

Dan Chiriac
22 feb 2010 713 vizualizări
Fotbalistii de la CSM Focsni au fost alergati de mama focului, dupa esecul de la Buzau

CSM Focsani a incheiat cea mai neagra saptamina din istorie cu un antrenament "pedeapsa". Ultimele sapte zile pot fi considerate cele mai negre din istoria clubului focsanean. Dupa ce lunea trecuta echipa de futsal a pierdut cu 12 - 2 la Odorhei, intr-un meci televizat, au urmat alte doua infringeri pentru echipa de fotbal. 1 - 4 cu Gloria Buzau, dupa o prima repriza buna si un umilitor 0 "" 5 cu Partizanul Merei. Insusi primarul Decebal Bacinschi s-a declarat total nemultumit de aceste rezultate. Totusi, trebuie spus ca acestea sint deocamdata esecuri fara importanta. Echipa de futsal nu a pierdut decit la impresia artistica dupa esecul de la Odorhei, in conditiile in care si-a indeplinit deja obiectivul, acela de a se salva de la retrogradare. De altfel, toata lumea a apreciat faptul ca formatia focsaneana continua activitatea in ciuda crizei din toata tara. Echipa nu a pierdut decit doua partide amicale, dar temerile sint ca evolutia jucatorilor sa nu se repete si in campionat, acolo unde situatia este complicata. Simbata dimineata, antrenorii Aurel Pastia si Adrian Toma i-au chemat pe toti fotbalistii la stadion, iar acestia au fost pusi sa efectueze un antrenament "intensiv". Au alergat mult, asa cum nu au facut-o in amicalul de vineri cu Partizanul Merei.


Azi se decide daca se amina


Mai multe cluburi de Liga a doua si a treia au solicitat aminarea returului. Azi, la sediul Federatiei Romane de Fotbal va avea loc o sedinta in cadrul careia se va decide daca se mentine data de incepere a campionatului in ligiile inferioare, si anume sfirsitul acestei saptamini. Nicolae Zait si Dan Dumitru, din partea clubului focsanean, vor merge la Bucuresti pentru a afla daca CSM Focsani va juca cu FC 2 Vaslui vineri sau simbata. Conducerea focsaneana va rezolva cu aceasta ocazie si actele pentru transferul celor doi jucatori de la FC Panciu, Eugen Stefan si Cristi Bira, care sint imprumutati pina in vara. Totodata, CSM Focsani va studia si posibilitatea de a juca partidele de acasa, simbata dupa-amiaza. Dan Dumitru si-a exprimat dorinta de a muta partidele de acasa pentru ziua de simbata, in speranta ca mai multi spectatori vor veni la meciuri. Doar dupa ce se va sti daca returul se va amina, se va lua si decizia daca partida cu FC 2 Vaslui va fi mutata simbata. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 15 ore, 43 minute, 39 secunde
Oare nu le e rusine? nu ar trebui nimeni sa nu se mai duca la meciuri de acum incolo. Isi bat joc de fotbal in felul asta si mai mult ca sigur retrogradeaza. Sa va fie rusine "fotbalistilor".
, acum 739370 zile, 15 ore, 43 minute, 39 secunde
De ce vorbesti in necunostinta de cauza...Daca ai sti problemele din interior nu ai mai vorbi...
, acum 739370 zile, 15 ore, 43 minute, 39 secunde
ce probleme bai besa.....ce, vor bani? pai daca sunt pe locuri fruntase, merita, dar daca joaca cum joaca, ce bani sa le dea? fotbalisti de 20 de bani, merita atat cat valoreaza, desi este mare si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.