Sport

Mai are rost sa ne facem sperante?

Ciprian Fânaru
20 feb 2010 630 vizualizări
CSU Metal Galati - CSM 2007 Focsani, azi, de la ora 14.00, in etapa XVIII-a a Diviziei A1 de volei feminin

Echipa de prima liga CSM Focsani joaca azi inca un meci in cadrul campionatului national. Adversarele de astazi nu prea mai au nevoie de nici o prezentare, fiind in acest moment ocupantele celei de-a doua pozitii in clasamentul primei divizii, la egalitate cu Tomis Constanta. Gruparea galateana nici nu prea ia in serios Focsaniul, care a izbutit pina acum sa ia doar punctele acordate la infringeri. Metal Galati a avut joi ultima reprezentatie in cupele europene. Gruparea de la malul Dunarii a pierdut mansa retur a dublei cu Fenerbahce Istanbul, din play-off-ul Ligii Campionilor la volei feminin, fiind invinsa de campioana Turciei cu 3 "" 0. Desi au ajuns abia ieri acasa dupa deplasarea din Turcia, galatencele nu au cerut aminarea meciului, fiind sigure de victorie in partida de azi. Sansele sa se intimple astfel sint maxime, daca tinem cont de valoarea lotului si de faptul ca echipa din Galati a reusit in premiera sa ajunga intre primele 12 echipe ale Europei. Lanterna rosie CSM Focsani nu poate pune mari probleme oponentelor din intilnirea de azi, punindu-se doar problema daca vrincencele vor reusi sa-si adjudece vreun set. Daca elevele lui Marian Radulescu au avut o noua prestatie dezamagitoare runda precedenta, cind au cedat cu 0 "" 3 pe propriul teren in fata SCMU Craiova, cind au "reusit" sa ia doar 6 puncte in setul trei, Metal Galati se bate in continuare la titlu. Etapa trecuta, gazdele de azi au dispus in deplasare de "U" Cluj, cu scorul de 3 "" 0 la seturi. Metal Galati ar putea juca cu: Sabina Miclea, Olga Tocko, Jelena Alajbeg, Alexandra Trica, Nneka Onyejekwe, Sonja Borovinsek, Mira Golubovici, Daiana Muresan, Suzana Cebici. CSM Focsani s-ar putea baza pe: Adina Samoila, Anamaria Cimpoesu, Oana Oprea, Ecaterina Ghita, Monica Stoica, Mihaela Taskiran, Tatiana Grigorescu, Alexandra Badea, Iuliana Vasilache, Elena Ivan, Melinda Sipos. (Ciprian FANARU)


Meciurile etapei a XVIII-a:


SCMU Craiova "" IOR Bucuresti

Tomis Constanta "" Unic Piatra Neamt

Stiinta Bacau "" Medicina Tg. Mures

Penicilina Iasi "" Dinamo Bucuresti

CSM Sibiu "" "U" Cluj

Metal Galati "" CSM Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.