Sport

Infringere onorabila in fata liderului

Ciprian Fânaru
19 feb 2010 454 vizualizări
Universitatea Galati - CSM 2007 Focsani 25 - 22 (13 - 8), ieri, in cadrul etapei a XII-a a Diviziei A la handbal masculin

Echipa de handbal de liga secunda CSM Focsani a pierdut meciul jucat ieri dupa-amiaza, la Galati, in compania liderului seriei. Focsanenii au facut o partida destul de buna in sala Siderurgistul, reusind in multe momente sa dea replica unei trupe redutabile care nu concepe ca la finalul campionatului sa nu promoveze in prima divizie. Celor care asteptau un derby de traditie nu le-au fost inselate asteptarile, jocul fiind in mare parte unul agreabil pentru spectatori. Din pacate pentru elevii lui Lucian Tucan, acestia nu au reusit sa impiedice liderul din "marsul" catre promovare, tabela aratind la final o diferenta de trei goluri. "A fost un meci tare, ca de obicei intre cele doua echipe. Ne-am aparat bine pe parcursul partidei, dar am avut probleme la finalizare. Nu am dat gol in situatii de singur cu portarul, iar asta a facut pina la urma diferenta. A fost un meci frumos", ne-a declarat dupa joc antrenorul Lucian Tucan. Tehnicianul s-a bazat la aceasta intilnire pe portarii Closca si Ciubotaru si pe jucatorii de cimp Popa (2), Negrea (4), Vasilache, Gheorghe (2), Stan (3), Neata (4), Visan, Maftei (3), Moldoveanu, Costache (1), V. Radu si Voicu (3). Dupa insuccesul de la Galati, formatia vrinceana a ramas cu 9 puncte in clasament. Ordinea in ierarhia seriei a fost stabilita aseara, cind s-au disputat in cadrul rundei partidele HC Vaslui "" LPS Piatra Neamt si Universitatea Bucovina 2 Suceava - Poli Iasi. Urmatorul meci al handabalistilor focsaneni este programat pentru 28 februarie, cind CSM 2007 va intilni pe teren propriu pe HC Vaslui. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.